Nakon jučerašnjeg uvjerljivog slavlja, hrvatska je reprezentacija i danas s tri gola razlike svladala Slovačku Foto: Dražen Novosel

Hrvatska rukometna reprezentacija i u drugom susretu EHF Euro Kupa bolja od Slovačke

| 29.4.2021. u 19:55h | Objavljeno u Sport

I u večerašnjem susretu EHF Euro Cupa pomlađena rukometna reprezentacija Hrvatske je u varaždinskoj Areni pobijedila reprezentaciju Slovačke rezultatom 26:23, poluvrijeme 13:12 za goste. najefilkasniji u hrvatskoj vrsti bili su Tin Lučin i Domagoj Pavlović s 5 golova, a tri je gola pridodao Luka Šebetić.

Hrvatska je večeras došla teže do pobjede nego u jučerašnjem nadmetanju. Izbornik Hrvoje Horvat odlučio je da će današnju utakmicu s tribina pratiti David Mandić i Nikola Grahovac, dok su u sastavu Hrvatske biti Fran Mileta i Karlo Godec. Igrač varaždinske momčadi Fabijan Grubišić večeras nije ulazio u igru već je utakmicu pratio s klupe.

Slovačka je prezentacija potrkraj prvog dijela povela 13:12 i tim se rezultatom otišlo na odmor, a u nastavku gosti su imali dva do tri gola prednosti, međutim, hrvatska je reprezentacija u završnici, točnije 10 minuta prije kraja prvo golom Čupića iz sedmerca izjednačila rezultat na 22:22, a  nakon toga serijom 4:1 došla do konačnih 26:23.

Kod Slovačke 7 je golova postigao Patrik Hruščak, a 4 Lukaš Urban. Hrvatsku u subotu u 14 sati i 10 minuta očekuje susret u Veszpremu s reprezentacijom Mađarske.