Momčad Vindije ove godine želi osvojiti titulu prvaka Hrvatske, a slične ambicije ima i sastav Petrinje Foto: Krešimir Đurić

Hrvači Vindije očekuju pobjedu na teškom gostovanju u Petriniji

| 27.4.2019. u 08:33h | Objavljeno u Sport

Mečevima 4. kola ovog se vikenda nastavlja prvenstvo u Premijer hrvatskoj hrvačkoj ligi, a momčad Vindije će danas u 18 sati biti gost sastava Petrinje. Vindija u dosadašnjem dijelu prvenstva ima dvije pobjede i jedan neriješeni susret, dok je sastav Petrinje ostvario dvije pobjede i poraz. Trener Vindije Andrija Barić žali za izgubljenim bodom u posljednjem susretu 3. kola protiv Sesvetskog Kraljevca.

- Izgubili smo bod u meču koji je već bio dobiven i ostaje mala žal za propuštenim, jer da smo pobijedili 6:4 kao što smo očekivali, lakše bi nam bilo u jesenskom dijelu prvenstva i komfornije bi putovali na meč u Petrinju kao i na susret protiv Sesvetskog Kraljevca u gostima u drugom dijelu prvenstva. Bez obzira na izgubljeni bod u tom meču i dalje smo u utrci za naslov, ali trebaju nam isključivo pobjede u mečevima protiv Petrinje i Sesvetskog Kraljevca - mišljenja je trener Barić.

I Petrinja ima ambicije ove sezone osvojiti naslov momčadskog prvaka Hrvatske, tako da današnji meč neće biti nimalo lagan za varaždinsku momčad, no trener Barić vjeruje u osvajanje bodova.

- Očekujem dobar meč protiv dobro posloženog domaćina, neće biti lagano ali očekujem pobjedu rezultatom 6:4. Petrinja ima kvalitetu u nižim kategorijama, dok smo mi kvalitetniji u težim kategorijama, što bi treba doprinijeti našoj pobjedi. Nadamo se da ćemo nastupiti u najjačem sastavu - zaključio je Barić.