Bednja je danas na svom igralištu kod Mosta teško, ali zasluženo, minimalno pobijedila Nedelišće Foto: Dražen Novosel

FOTO: Varteks poravnat s Poletom, Bednja bolja od Nedelišća, Dubravki Z. bod u gostima

| 13.4.2019. u 19:18h | Objavljeno u Sport

Zahvaljujući očekivanoj pobjedi od 7:0 nad sastavom Novog Marofa i neriješenom rezultatu Poleta u Prelogu protiv Mladost Kometa (1:1), nogometaši Varteksa bodovno su se izjednačili s vodećom momčadi Četvrte nogometne lige Skupina Čakovec - Varaždin, sastavom iz Svetog Martina na Muri. Obje momčadi nakon 21. kola imaju po 48 osvojenih bodova, s time da Polet ima bolju gol razliku, dok je treća Bednja s 45 bodova.

U današnjem susretu Varteksa i Novog Marofa, koji je odigran u Sračincu po dva su gola za Varteks postigli Tihomior Šoštarić i Veldin Karić, a po jednom su mrežu Novomarofčana pogađali Matija Kuhar,Romano Nježić i Matija Šenkiš.

Bednja je u derbiju kola, na svom igralištu kod Mosta u Beletincu, s 1:0 pobijedila trenutačno četvrtoplasirani sastav Nedelišća, golom Martina Šinjorija u 59. minuti, dok je Dubravka Zagorac osvojila bod odigravši bez golova susret u Novom Selu Rok protiv Omladinca.

Sutra od 16.30 sati Jalžabet će na svom sportskom centru ugostiti Podravinu, Nedeljanec će dočekati Međimurec, a Pušćine sastav Dinama.