FOTO: Tri Ivančana među četiri prvoplasirana na Patuljan kupu

| 14.8.2016. u 09:56h | Objavljeno u Sport

U organizaciji Sportsko-ribolovnog društva Ivanec na bajeru zvanom Barutana održano je natjecanje u ribolovu udicom na plovak i to na patuljaste somiće pod nazivom Patuljan kup.

U konkurenciji 15 ribiča najbolji je bio Drago Cerovčec ,član SRD Ivanec  s ulovom od ukupno 4946 grama ribe , drugi je bio njegov klupski kolega Robert Posavi sa 4805 grama  dok je treće mjesto osvojio Boris Stubičar ,član SRD Varaždin sa 4394. Četvrto mjesto zauzeo je Ivančanin Tomislav Friščić sa 4133 grama .

Prvoplasirana trojica primila su medalje organizatora, dok je četvrtoplasirani primio popularnu drvenu medalju.Potrebno je istaći podatak da u višegodišnjoj povijesti ovog najpopularnijeg natjecanja ribiča u ivanečkom kraju koje je otvorenog tipa za sve ribiče nikada domaćin nije među prvoplasiranom četvoricom natjecatelja imao čak trojicu kao što je bio slučaj u pretposljednjem, četvrtom kolu natjecanja Patuljan kupa .

Posljednje kolo Patuljan kupa na rasporedu je 27. kolovoza kada će se dobiti i konačni poredak .U vodstvu se za sada nalazi Boris Stubičar , član SRD Varaždin Interland, sa 14 negativnih bodova, dok drugo i treće mjesto dijele Ivančanin Drago Cerovčec i Ivica Belović, član SRD Interland Varaždin sa 15 bodova.

Galerija slika