STK Starr Foto: Martin Novosel

FOTO: STK Starr prokockao vodstvo 4:0, izgubio 6:4 uoči uzvrata u Mađarskoj

| 20.2.2019. u 09:45h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Iako su igrači varaždinskog Life Class Regionalnog Centra STARR u prvom polufinalnom susretu Europske Superlige, igranom u utorak navečer u maloj dvorani varaždinske Arene, značajno poveli nakon četiri uzastopne pobjede u igri parova te u pojedinačnim mečevima, do kraja su preostalih 6 mečeva izgubili te si tako otežali prolazak u finale ovoga natjecanja.

U igri parova Ređep i Runjić su s 3:0 svadali Kristona i Szitu, a potom je Ronald Ređep slavio protiv Petera Fazekasa sa 3:2, Britanac Andrew Baggaley bio bolji od Mađara Daniela Kristona s 3:1 te Fazekasa s 3:0. Nakon početnih 4:0 Starrovci su počelki gubiti redom. Prvo najbolji mađarski igrač Marton Szita glatko tuče Franu Runjića, pa Ređepa i naposlijetku Baggeleya – sve s po 3:0, da bi mladi stolnoteniski reprezentativac Irana Amiri Nia Soroosh s 3:1 izgubio od Kristana te s 3:2 i od Fasekasa.

Ređep je u desetom meču polufinala od Kristona izgubio s 3:1 za konačnu pobjedu Celldömölka od visokih 6:4 uoči uzvrata u Mađarskoj za točno tjedan dana.