FOTO Portal gradnja iz Varaždina pobjednik 13. Memorijalnog malonogometnog turnira Nenad Geček –Neno

| 3.7.2022. u 20:15h | Objavljeno u Sport

Momčad Portal gradnje iz Varaždina pobjednik je 13. Memorijalnog malonogometnog turnira Nenad Geček –Neno koji je završen danas u 2 sata iza ponoći a njemu je sudjelovalo ukupno 14 momčadi.

Turnir je odigran u spomen na Nenada Gečeka –Nenu, jednog od ponajboljih ivanečkih igrača malog nogometa. Portal gradnja obranila je prošlogodišnji naslov i to pobjedom u finalu nad Drvodjelcem iz Ivanca rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Roberto Bregović u 3. minuti utakmice.

U utakmici za 3. mjesto momčad Vidaček transporti iz Margečana uspješnija je bila od Gregur Investa nakon boljeg izvođenja udaraca sa 7 metara rezultatom 3:2.

Prvak je primio veliki prijelazni pehar, pehar u trajno vlasništvo i iznos od 5.000,00 kuna, viceprvak, pehar i 2.500,00 , dok je trećeplasirani primio pehar i 1.000,00 kuna.

Najbolji strijelac turnira je Krunoslav Pečevski s 8 pogodaka iz momčadi Drvodjelca dok je najboljim vratarem turnira proglašen Marko Posavec iz pobjedničke momčadi koji su primili statue i prigodne nagrade organizatora.

Nagrade najuspješnijima uručio je Dražen Geček, brat pokojnog Nenada. Turnir je ove godine imao i humanitarni karakter jer su se prilikom podjele tradicionalnog graha za igrače svih momčadi prikupljale donacije za malog Dominika Turčina iz Ivanca .

Galerija slika