Sloboda (T) na domaćem terenu je nanijela varaždinskoj Mladosti šesti poraz u šest kola Foto: Martin Novosel

FOTO: Plitvica (G) iznenađujuće izgubila u Cestici, Sloboda ŠN slavila u golijadi u Margečanu

| 29.9.2019. u 19:12h | Objavljeno u Sport

Iako su u prošlom kolu izborili bodovnu prednost isprded konkurencije, Plitvica (G) je na gostovanju kod posljednje momčadi lige Poleta (C) izgubila sva tri boda izgubivši s minimalnih 1:0. Luka Kutnjak je u 82. minuti susreta donio prva tri boda svojoj momčadi ove sezone.

Kiks Plitvice (G) je najbolje iskoristila momčad Slobode ŠN koja je slavila u golijadi u Margečanu sa 6:3 te se bodovno izjednačila s momčadi iz Gojanca. Najraspoloženiji u redovima Slobode ŠN bio je Karlo Kutnjak koji je zabio četiri zgoditka u 25., 32., 46. i 78. minuti, a po jedan gol zapobjedičku momčad su zabili Domagoj Kutnjak u 8. i David Šmrček u 30. minuti, dok su za domaću momčad strijelci bili Hrvoje Kolarek u 22. i 90. te Dalibor Solina u 59. minuti iz kaznenog udarca. Mladost (M) je utakmicu završila s igračem manje jer je Nikola Vidaček isključen sa susreta zbog dva žuta kartona, prvog je zaradio u 84. minuti zbog oštrog starta, a drugi u 85. minuti zbog provociranja protivničkog igrača unošenjem u lice.

U ostalim utakmicama, Čevo je slavio kod kuće protiv Beretinca s 4:1, Sloboda (T) je na domaćem terenu svladala varaždinsku Mladost sa 4:2 i nanijela joj šesti poraz u šest kola, dok je Drava Ajax na domaćem terenu bila bolja od vidovečke Budućnosti s 3:0.