FOTO: Obreš vodio 2:0, Plitvica (G) na kraju izjednačila u 90. minuti iz penala Foto: Martin Novosel

FOTO: Obreš vodio 2:0, Plitvica (G) na kraju izjednačila u 90. minuti iz penala

| 31.8.2019. u 19:58h | Objavljeno u Sport

Danas su odigrane tri utakmice 2. kola Prve ŽNL. Obreš je protiv Plitvice (G) imao vodstvo od 2:0 kada su za domaćina golove Marin Kumrić i Filip Pavlic u 60. i 64. minuti, ali je gost iz Gojanca na kraju ipak uspio uzeti barem bod golovima Tomislava Istera u 85. i Krunoslava Buhina u 90. minuti iz kaznenog udarca, a nezadovoljan dosuđenim kaznenim udarcem je bio fizioterapeut domaće momčadi Dražen Kavur koji je opsovao pomoćnog suca te dobio crveni karton za svoj postupak.

Plitvica (S) je na domaćem terenu relativno lako svladala Budućnost iz Vidovca s 3:0 zabivši sva tri gola u prvih 40 minuta susreta. Dva gola u 7. i 18. minuti je zabio Dalibor Horvat, dok je Nikola Međimorec u 40. minuti postavio konačnih 3:0.

Gostujuću pobjedu je ostvarila momčad Mladosti (M) koja je bila bolja od Drave Ajaxa s 2:0. Golovi vrijedni tri boda pali su u 81. i 86. minuti susreta, a strijelci su bili Hrvoje Kolarek i Stjepan Prašnjak.

Preostala četiri susreta igraju se sutra, kada će Polet iz Cestice biti domaćin Novom Marofu, varaždinska Mladost će kod kuće igrati protiv Beretinca, Sloboda iz Tužnog na domaćem terenu igra protiv svog imenjaka iz Varaždina, Slobode ŠN, a Čevo će biti domaćin Poletu iz Tuhovca.

Svi susreti igraju u 17 sati.