FOTO Lovro Černi sportaš Grada Novog Marofa, Slavku Maisteru priznanje za životno djelo

Varaždinske vijesti | 22.2.2023. u 10:58h | Objavljeno u Sport

Nakon godišnje skupštine Zajednice sportskih udruga Grada Novog Marofa,jučer je održana dodjela priznanja za najbolje sportaše, ekipe i trenera.

Za postignute rezultate u protekloj godini, za najboljeg sportaša proglašen Lovro Černi, član Grebengradskih streličara.

Najuspješnija ekipa je ekipa Grebengradskih streličara (Černi, Gradiščak, Krizmanić) koja je osvojila zlatnu medalju na državnom prvenstvu, a najuspješniji trener je Zoran Marenčić, trener u Grebengradskim streličarima.

Posebno priznanje za uspjehe u sportu u prošloj godini dodijeljeno je Josipu Meštriću iz Biciklističkog kluba Maraton Beciklin.

Zlatnu plaketu – „istaknuti sportaši i sportski djelatnici za dugogodišnji aktivni rad“,više od 25 godina, dobili su Dragutin Đakmanec i Vladimir Vuger.

Priznanje za životno djelo –„ istaknuti sportski djelatnici“ za više od 40 godina sportskog djelovanja dobio je Slavko Meister, dugogodišnji predsjednik i član ŠRD Marof.

Nagrade je laureatima dodijelio novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač koji je istaknuo kako Grad podupire sve vrste sportova i njihove natjecatelje, a što je vidljivo i povećanjem izdvajanja sredstava koja se dodjeljuju Zajednici sportskih udruga Grada Novog Marofa.

Na taj način omogućuje se klubovima i pojedincima da postižu dobre rezultate i razvijaju svoje sposobnosti.

Galerija slika