FOTO Kup ŽNS-a Varaždin: Gostujuće momčadi dominirale, šest golova Šoštarića Foto: Martin Novosel

FOTO Kup ŽNS-a Varaždin: Gostujuće momčadi dominirale, šest golova Šoštarića

| 14.8.2022. u 20:17h | Objavljeno u Sport

Danas je odigran ostatak susreta 2. kola Kupa ŽNS-a Varaždin u kojima su gosti u šest od osam susreta slavili, dok su samo Nova Ves i Podravac Kitro slavili na domaćim terenima.

U najzanimljivijem susretu dana, između nesuđenog sudionika Elitne lige Obreša i člana Elitne lige Ivančice, slavili su gosti iz Ivanca koji su u Svetom Iliji slavili protiv Obreša sa 4:1. Ivančica je do 48. minute susreta imala prednost od 3:0, a golove su zabili Patrik Varga u 20. minuti, Leon Gregur u 44. minuti te Robert Malnar 48. minuti susreta. Obreš je uzvratio golom Ivana Mikulića u 73. minuti, ali bilo je to premalo, prekasno, dok je Ivančica na kraju zabila svoj četvrti gol na susretu u 80. minuti, strijelac je bio Gabriel Pavlina.

Najviše golova je palo na susretu između Vindije i premoćnog favorita Varteksa koji je pobijedio svoje domaćine u Donjoj Voći sa čak 9:1. Povratnik u redove Varteksa Tihomir Šoštarić zabio je čak šest golova za varaždinski sastav i to u 10., 40., 52., 58., 71. i 75. minuti susreta. Preostale golove za Varteks su zabili Rok Horaček u 44. i 74. minuti te Saša Stojko u 86. minuti susreta. Jedini utješni gol za domaćine zabio je Mihael Knezoci u 60. minuti susreta.

Kolo ipak nije kompletirano jer će Polet iz Martijanca odigrati svoj susret protiv Bednje iz Beletinca u ponedjeljak u 17 sati na domaćem terenu u Martijancu.

Kup ŽNS-a Varaždin, 14. kolovoza:

Polet (C) - Nedeljanec 0:1
Podravac Kitro (SE) - Karlovec 4:1
Vindija - Varteks 1:9
Mladost (VT) - Jalžabet 1:2
Obreš - Ivančica 1:4
Beretinec - Zadrugar 0:2
Razvitak - Drava-Ajax 1:3
Nova Ves - Vratno 4:0