NK Varteks Foto: Martin Novosel

FOTO: Krenule pripreme Varteksa u Hrašćici, na prvom okupljanju pojavilo se 20 igrača

| 22.7.2019. u 20:00h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varteksa, koji će se u novoj sezoni natjecati u novoformiranoj Trećoj HNL Sjever s 12 klubova, danas od 18 sati, prozivkom igrača na terenu u Hrašćici, na kojoj se odazvalo 20 igrača kluba, započeli su pripreme za novu sezonu.

- Pripreme će trajati pet tjedana, do 24. kolovoza kada počinje prvenstvo. Počinjemo malo kasnije nego sam planirao (15. srpnja), jer su neki igrači još bili na moru, ali svi su dobili plan treninga, kojeg su morali odraditi. Od igrača očekujem da budu motivirani i puni želje za dokazivanjem, jer će i roster igrača i konkurencija u ekipi biti na većem nivou od prošle sezone - rekao je trener Varteksa Želimir Orehovec.

Prijelazni rok odrađen je uspješno, a ispunjen je i glavni cilj, a to je zadržavanje prošlogodišnje ekipe na okupu. Time je zadovoljan i trener Orehovec, a danas se na terenu za Varteks pojavio i Veldin Karić, ali ne više kao igrač već kao pomoćni trener.

Prvo okupljanje su vatreno otvorili i navijačka skupina White Stonesa koja je priredila mini bakljadu, a izazvali su i manji požar na travi pored terena u Hrašćici zbog neopreznog rješavanja baklji.

Označeno u