FOTO Kolo prije kraja Bednja pobjedom u Domašincu pobjegla Nedeljancu na 3 boda i osigurala naslov, puno posla za suca i delegata u Nedeljancu Foto: Dražen Novosel

FOTO Kolo prije kraja Bednja pobjedom u Domašincu pobjegla Nedeljancu na 3 boda i osigurala naslov, puno posla za suca i delegata u Nedeljancu

| 29.5.2022. u 19:56h | Objavljeno u Sport

Odigrano je 25,pretposljednje kolo u Četvrtoj nogometnoj ligi Skupina Čakovec - Varaždin, nakon kojeg je vodeća momčad Bednja pobjegla tri boda drugoplasiranom sastavu Nedeljanca i kolo prije kraja osigurala naslov, zbog boljeg međusobnog omjera s drugoplasiranim Nedeljancom.

Bednja je slavila u Domašincu protiv Dinama 1:0, golom Leonarda Žutog u 43. minuti, dok je Nedeljanec na svom terenu odigrao 1:1 protiv Mladosti iz Svete Marije. Gol za Nedeljanec postigao je Marko Kovačić, u 24. minuti susreta, čime je postavio konačni rezultat nadmetanja. Vodstvo gostima donio je Nikola Valjak u 18. minuti.

Na tom susretu sudac Marko Đurđek je imao dosta posla. Tijekom susreta podijelio je sedam žutih kartona, od čega četiri domaćinu, a u 90.+2 minuti crveni je karton dobio domaći igrač Luka Modrić, koji je prvi put požutio u 32. minuti.

Prema izvješću delegata nakon što je sudac označio kraj utakmice nastala je gužva na terenu gdje je u jednom momentu domaći pričuvni vratar hrvačkim zahvatom bacio gostujućeg igrača br. 8 na travu.

Delegat je također prijavio domaćeg pričuvnog igrača br.13 koji je nakon utakmice psovao suce i gostujuće igrače.
Nakon što je glavni sudac odsudio kraj utakmice u nastaloj gužvi blizu kućice za pričuvne igrače domaćina došlo je do drskog provociranja i vrijeđanja od strane gostujućeg igrača br.8, nakon čega ga je domaći pričuvni vratar bacio na travu, navodi se u izvješću delegata s utakmice u Nedeljancu.

Ivančica je na svom terenu bila efikasna protiv Zelengaja, svladavši ga rezultatom 6:1, pri čemu su po dva gola postigli Taiga Uchida, Robert Punčec i Leon Gregur Leon, dok je strijelac za goste bio Ernest Horvat.

Raspucan je bio i Jalžabet koji je na svom Sportskom centru pobijedio Galeb 5:0. Hat trick je ostvario Martin Prstec, a dva gola je pridodao Petar Friščić.

U Vidovcu je domaća Budućnost svladala Plitvicu 3:1, golovima Davora Prihera, Daria Presečkog i Mislava Šinceka, dok je strijelac za goste bio Dominik Blažeković.

Dubravka Zagorac izgubila u gostima od momčadi Naprijed rezultatom 4:1. Jedini gol za goste postigao je Marko Novotni.

Galerija slika