FOTO Koka upisala četvrti poraz u nizu, Bjelovar slavio s 27:23 u Graberju Foto: Martin Novosel

FOTO Koka upisala četvrti poraz u nizu, Bjelovar slavio s 27:23 u Graberju

| 19.3.2022. u 20:15h | Objavljeno u Sport

Koka je danas u Graberju odigrala susret 18. kola Prve HRL za žene protiv Bjelovara na domaćem terenu u Graberju, ali je na žalost upisala i četvrti poraz zaredom u prvenstvu te ukupno 10. poraz sezone.

Koka je vodila samo jednom u ovom susretu i to na samom početku u 4. minuti kada je vodila s 2:1, a nakon toga je Bjelovar preuzeo inicijativu u susretu i vodio čitavu utakmicu. Koka je imala šansu vratiti se u susret kod rezultata 22:20 u 53. minuti kada je imala igračicu više, ali umjesto da izjednači rezultat, Bjelovar je u tim trenucima povećao prednost na 24:20 što je bio prelomni trenutak susreta gdje je gost osigurao pobjedu.

Ena Car je bila najbolja strijelkinja u redovima Koke sa šest golova, Hana Laptoš je zabila četiri gola, dok su po tri gola zabile Lara Židek, Ines Domjan i Tea Jalušić. Najbolja strijelkinja u redovima Bjelovara je bila Lea Vukojević koja je zabila šest golova. 

Koka je trenutno 10. ekipa prvenstva sa sedam pobjeda, jednim remijem i 10 poraza. Varaždinski sastav u sljedećem kolu ide na teško gostovanje kod Splita 2010.