FOTO Koka sa zvukom sirene do velike pobjede protiv Bjelovara

| 9.3.2024. u 18:16h | Objavljeno u Sport

Desetoplasirna Koka je nakon velike borbe došla do važne pobjede protiv četvrtoplasiranog Bjelovara u današnjem domaćem susretu 18. kola Prve HRL za žene, slavili su sa 28:27. Bila je to šesta pobjeda sezone za Koku.

Koka je gotovo čitav susret gubila od Bjelovara koji je počeo susret sa odličnih 6:2. Ipak, varaždinski sastav je uspio izjednačiti do kraja prvog poluvremena zahvaljujući seriji od tri gola u nizu kod 15:12 vodstva Bjelovara zabijali su redom Lara Perić, Sara Rogina i Leda Košćak.

Bjelovar je uglavnom bio bolji u drugom poluvremenu i pet minuta prije kraja su imali prednost od tri gola 27:24 te se činilo da će mirno privesti utakmicu kraju, ali Koka se nije predavala uspjela je izjednačiti u posljednjoj minuti susreta, obranila se u zadnjem napadu Bjelovara i doslovce u zadnjoj sekundi sa zvukom sirene su zabile pobjednički gol, Nika Strahija je bila junakinja koja je donijela Koki pobjedu.

S obzirom da su Sesvete izgubile, a Rudar odigrao izjednačeno, Koka s 10. mjesta tablice skače na osmo mjesto, a u idućem 19. kolu gostuju kod Lokomotive.