Tea Jalušić bila je najbolja "kokica" s 13 zgoditaka Foto: Martin Novosel

FOTO Koka ni iz trećeg pokušaja nije uspjela upisati domaćinsku pobjedu

| 19.1.2021. u 22:16h | Objavljeno u Sport

Treća sreća ovaj puta nije bila pravilo. Koka je na domaćem terenu odigrala odgođeni susret 7. kola Prve HRL za žene protiv Splita 2010 i na žalost je treći puta upisala remi na domaćem terenu te će prva domaća pobjeda trebati još pričekati. Rezultat je na kraju bio 28:28.

Krenulo je dosta dobro za Koku, nakon prvih 30 minuta su uspješno vodili s tri gola razlike 16:13, ali do kraja susreta Split 2010 redom smanjuje pa izjednačuje susret u 47. minuti (23:23), nakon čega se igralo gol po gol, Koka bi povela, a Split 2010 izjednačavao rezultat. Na kraju su igračice Splita imale i napad za pobjedu, ali srećom nije im pošlo to za rukom te nisu uspjele u potpunosti preokrenuti susret u svoju korist.

Najbolja strijelkinja u redovima Koke je bila Tea Jalušić koja je zabila čak 13 golova, slijedila ju je Katarina Mrazović s osam golova, Ines Domjan zabila je četiri, Suzana Furjan dva, dok je Ena Car u dresu Koke debitirala sa jednim golom.

Idući susret za Koku je na rasporedu tek 30. siječnja jer je susret 10. kola protiv Podravke odgođen, a u 11. kolu će još jednom imati priliku za slavlje na domaćem terenu protiv Dugog Sela 55.