FOTO Ekipa DŠR Lančić - Knapić najbolja u seniorskoj konkurenciji na 10. otvorenom i 7. memorijalnom turniru u odbojci na pijesku

Varaždinske vijesti | 10.8.2022. u 15:35h | Objavljeno u Sport

Odbojkaška ekipa DŠR Lančić Knapić pobjednik je u seniorskoj konkurenciji 10. otvorenog i 7. memorijalnog turnira u odbojci na pijesku u spomen na poginule branitelje grada Ivanca Romana Ribića i Željka Putara Grdaka.

Turnir je održan u organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranak Ivanec.

U konkurenciji devet ekipa, koje su bile razvrstane u dvije grupe i igrale su svaka sa svakim, DŠR Lančić Knapić je u finalu pobijedio Nitro Varaždin sa 2:0 u setovima.

Pobjednička ekipa nastupila je u sastavu Erika Kljunić, Martin Anđel i Karlo Jakopović, dok je drugoplasirana igrala u sastavu : Leonarda Inkret, Ivan Mlinarić i Vito Draginić. U utakmici za 3. mjesto Karma United je svladala Minioni sa 2:0 u setovima .

U subotu je bilo otvaranje turnira gdje su se prisutnim ekipama prigodnim riječima obratili Ljudvek Cikač, predsjednik Podružnice Varaždinske županije i predsjednik Ogranka Ivanec, Nikola Nišević, tajnik Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec i Ivan Hrg , glavni voditelj turnira.

Tijekom subote odigran je turnir u kategoriji mlađih ekipa i to za 2009. godište gdje je nastupilo osam ekipa i u konkurenciji 2011. godište s ukupno 5 ekipa.

U kategoriji 2009. godišta najbolja je bila ekipa u sastavu Nika Končevski i Patricija Belač koje su u uzbudljivom i neizvjesnom finalnom meču svladale Lauru Solina i Zaru Škorak sa 2:0 u setovima , dok je treće mjesto zauzela ekipa u sastavu Paula Friščić i Eva Levanić.

Kod 2011. godišta najbolje su bile Gabi Križanec i Sara Šenjuk, drugo mjesto osvojile su Tia Geček i Lucija Uršulin , dok je treće mjesto pripalo ekipi u sastavu Ena Klapčić i Lu Miklaužić. Tri prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji primile su nagrade organizatora.

Galerija slika