FOTO Drava-Ajax slavila kod Zadrugara, Polet (T) slavio u susretu u kojem je intervenirala Hitna pomoć Foto: Martin Novosel

FOTO Drava-Ajax slavila kod Zadrugara, Polet (T) slavio u susretu u kojem je intervenirala Hitna pomoć

| 27.3.2022. u 19:50h | Objavljeno u Sport

Danas su odigrana tri susreta 16. kola Prve ŽNL. Polet (T) je na domaćem terenu i treći susret na startu proljetnog dijela prvenstva pobijedio. Ovaj puta su bili bolji s 5:0 protiv Beretinca.

Golove za domaću momčad su zabili Nikola Modrić u 51. minuti iz kaznenog udarca, Denis Bartolec u 57. minuti, Nikola Katalenić u 69. minuti, Ivan Vagjunec u 71. minuti te Kristijan Janušić u 88. minuti susreta.

Susret je obilježio sudar gostujućeg igrača sa svojim vratarom u 5. minuti susreta, nakon čega je ozlijeđen gostujući vratar Pavao Hrastić. Puknuo mu je nos te više nije mogao nastaviti igru. U igru je umjesto ozlijeđenog vratara ušao Boris Koren, a između vratnica je umjesto vratara Hrastića stao Matko Žganec. Po gostujućeg vratara je stigla hitna pomoć te ga odvezla na neurologiju. U 83. minuti je također došlo do ozljede gostujućeg igrača Gorana Papca te je on također napustio teren za igru, a pošto gosti iz Beretinca više nisu imali zamjenskih igrača, utakmicu su završili s 10 igrača.

U Hrastovskom se igrao susret između domaćeg Zadrugara i Drave-Ajaxa, a gosti su bili bolji s 3:0. Golove za goste su zabili Sabastian Huzjak u17. minuti, David Premec u 36. minuti te Marin Ružić u 56. minuti susreta iz kaznenog udarca.

U jedinom preostalom susretu dana, Mladost (S) je na gostovanju kod Mladosti (M) slavila s 2:0. Neočekivan poraz domaćinu su nanijeli gosti golovima Borne Mihalića i Leona Lacića-Klarića u 28. i 45. minuti susreta. Gosti su kraj utakmice dočekali s dva igrača manje, a domaćin s igračem manje.

Krunoslav Hruškar iz redova domaćina je pocrvenio zbog dva žuta kartona, prvog je zaradio u 77. minuti zbog naguravanja s protivničkim igračem, drugi u 78. minuti zbog odgurivanja igrača, a nakon crvenog kartona nije želio napustiti igralište već se htio obračunati sa gostujućim igračem te je teren mora napustiti uz pridržavanje svojih suigrača. U redovima gostujuće momčadi su isključeni Josip Leko i Josip Balog, Leko je isključen zbog dva žuta kartona, prvi u 66. minuti zbog povlačenja protivničkog igrača i drugi u 68. minuti zbog preoštrog starta, dok je Balog isključen također zbog dva žuta kartona, prvi u 77. minuti zbog naguravanja sa domaćim igračem i drugi u 89. minuti zbog preoštrog starta.