FOTO Dinamo 01 slavodobitan protiv Lepoglave, Razvitak svladao vodeću Mladost (VT)

| 17.10.2021. u 19:47h | Objavljeno u Sport

U današnja šest susreta 8. kola Druge ŽNL, najviše 3:0 pobjede ostvarili su Podravac Kitro, Radnički i Razvitak na domaćim terenima protiv Novakovca, Lunjkovca i vodeće momčadi uoči 8. kola Mladosti (VT).

Podravac Kitro je bio bolji od Novakovca golovima Filipa Vagjunca, Igora Prebegovića i Mladena Vađunca u 32., 51. i 61. minuti susreta.

Radnički je svladao Lunjkovca golovima Gorana Jagića, Gorana Karea i Dragana Rajha u 15., 37. i 72. minuti susreta. 

Razvitak je pak dobio najtežeg protivnika, vodeću Mladost (VT), golovima Marina Lotara u 30. i 90+2 minuti susreta te golom Matije Matanovića u 53. minuti sureta.

Dinamo 01 je na domaćem terenu svladao Lepoglavu s minimalnih 1:0, a jedini pogodak susreta zabio je Dominik Beser u 80., a isti igrač je isključen u redovima domaće momčadi u 88. minuti zbog dva žuta kartona, oba zbog preoštre igre, a prvi žuti karton je zaradio ranije u susretu u 41. minuti.

Mladost (Š) je pobjedom 2:1 protiv Podravca (Sv) zasjela na prvo mjesto tablice. Podravac (Sv) je poveo u 22. minuti susreta golom Svena Hoštetera, a domaćin je preokrenuo rezultat u svoju korist golovima Ivana Bobeka u 59. i Nikole Sajka u 90. minuti susreta.

U jedinom preostalom susretu dana, Polet (M) je na gostovanju kod Nove Vesi uzeo sva tri boda s 2:1 pobjedom. Domaćin je poveo u 5. minuti susreta golom Patrika Matečka, David Božić je u 22. minuti susreta zabio za izjednačenje, Denis Šalomon je zabio za pobjedu Poleta (M) u 42. minuti susreta. Nova Ves je susret završila sa samo 9 igrača, a Polet (M) je završio s 10 igrača. U redovima domaćina su isljučeni Saša Kušter i Damjan Presečki, oba dvojica su dobila dva žuta kartona, Kušter zbog preoštrog starta u 36. i 55., a Presečki zbog preoštrog starta i unošenja protivniku u lice u 73. minuti, dok je u redovima gostiju isključen Dalibor Kelin koji je također zaradio dva žuta kartona, oba u 73. minuti, prvi zbog oštrog starta, a drugi zbog odgurivanja protivnika.