Druga ŽNL Foto: Martin Novosel

Druga ŽNL: Podravac Kitro nakon sedam poraza u nizu, nanizao dvije pobjede

| 10.10.2020. u 21:16h | Objavljeno u Sport

Nakon što su prošlu sezonu završili na drugom mjestu s devet pobjeda, tri remija i jednim porazom, momčad iz Sesveta Ludbreških se sigurno nadala da će i u ovu sezonu krenuti s dobrim rezultatima, ali su do prve pobjede i bodova čekali čak sedam kola.

Nakon što su u prošlom kolu na domaćem terenu svladali Klenovnik s 2:0, na današnjem gostovanju kod Bukovčana u sklopu 9. kola Druge ŽNL stigli su do svoje druge pobjede sezone. Mladen Vađunec je zabio za 1:0 u 12., dok je konačnih 2:0 postavio Tin Petak u 90. minuti susreta.

U drugom susretu dana, Klenovnik je na domaćem terenu dočekao četvrtoplasiranu Lepoglavu i slavio s 2:1. Lepoglava je već povela u 2. minuti susreta golom Davida Čižića, ali je domaćin preokrenuo rezultat golovima Vlada Martića u 9. i 37. minuti (KU). Klenovnik je susret završio sa samo 10 igrača jer je zbog dva preoštra starta u 79. i 85. minuti isključen Nikola Božinić.

U sutrašnjim susretima, vodeći Zadrugar putuje na gostovanje kod Mladosti iz Varaždinskih Toplica, dok će drugoplasirani Orač iz Petrijanca na domaćem terenu dočekati Polet iz Martijanca. U ostalim susretima, Mladost (S) će biti domaćin Novakovcu, posljednjeplasirani Rudar 47 će ugostiti Radnički iz HrženiceDinamo 01 dočekuje Razvitak, dok će šemovečka Mladost biti domaćin Novoj Vesi.

Svi susreti počinu u 15 sati.