Druga ŽNL: Derbi kola između Mladosti (VT) i Razvitka završio bez pobjednika Foto: Martin Novosel

Druga ŽNL: Derbi kola između Mladosti (VT) i Razvitka završio bez pobjednika

| 1.5.2022. u 21:02h | Objavljeno u Sport

U 21. kolu Druge ŽNL, drugoplasirana Mladost (VT) je na domaćem terenu imala priliku za povratak na vrh tablice s obzirom da je ugostila prvoplasirani Razvitak, ali je unatoč prednosti domaćeg terena, odigrala 2:2 i obje momčadi su zadržale svoje pozicije na tablici. Gosti su bolje krenuli u susret i poveli su 22. minuti golom Antonija Bukala, Mladost (VT) je izjednačila rezultat na 1:1 u 27. minuti golom Borisa Levatića, a isti igrač je Mladosti (VT) u 56. minuti donio prednost od 2:1, ali je gost ipak u 88. minuti pred sam kraj susreta izjednačio preko Matije Matanovića. Mladost (VT) je susret završila s igračem manje jer je Tomislav Janušić zaradio dva žuta kartona, jedan u 86. i drugi u 90. minuti, oba zbog preoštrog starta.

Susret je i obilježio incident u u 83. minuti kada je rukovoditelj osiguranja morao odstaniti s terena redara na utakmici u 83. minuti jer je stalno prigovarao i maltretirao linijskog suca, a nakon susreta je još nastavio na isti način omalovažavati linijskog suca te gestikulirati  prema međunožju uz komentar "da mu ga popuši".

U preostalim susretima, Podravac (SV) i Mladost (Š) su odigrali remi 1:1, Polet (M) na domaćem terenu također nije uspio pobijediti Novu Ves u remiju bez golova 0:0, dok je Podravac Kitro na gostovanju kod Novakovca upisao uvjerljivu 4:0 pobjedu. Filip Vagjunec je za pobjedničku momčad zabio hat-trick golovima u 3., 82. i 90. minuti susreta, dok je jedini preostali gol zabio Matija Zelenc u 10. minuti susreta.