Domagoj Drožđek će kao igrač Lokomotive do kraja sezone biti na posudbi u Varaždinu Foto: Dražen Novosel

Drožđek: Sutra protiv Hajduka idemo s namjerom da osvojimo bodove

| 1.2.2020. u 13:10h | Objavljeno u Sport

Nakon sezone i pol provedene u redovima Lokomotive, Domagoj Drožđek ponovno je u svlačionici varaždinskog prvoligaša gdje će ostati na posudbi do kraja sezone. Priliku za debi u dresu Varaždina u prvoligaškoj konkurenciji Drožđek će imati na sutrašnjem prvenstvenom susretu 20. kola HT Prve lige, protiv momčadi Hajduka.

- Godinu i pol igram u prvoligaškoj konkurenciji s Lokomotivom,a sada sam se vratio u Varaždin i nadam se da ćemo ostvariti svoje ciljeve. Prvi je izboriti ostanak u ligi, u prvih četiri - pet utakmica vidjet ćemo kako će stvari ravijati, nakon čega ćemo vidjeti da li nam je borba za ostanak jedini cilj, ili imamo ambicije za nešto više - rekao je Drožđek.

Svoj optimizam temelji na dobro odrađenim pripremama.

- Sportaši moraju biti optmistični, svaku utakmicu moramo ići na pobjedu, a mi ćemo težiti da na svakom susretu osvojimo što je moguće više bodova. Prošli smo dobre pripreme, a sutra protiv Hajduka idemo s namjerom da osvojimo bodove, pa što bude - naglasio je Drožđek.

U jesenskom dijelu sezone Varaždin je postigao najmanje golova od svih prvoligaša,a golovi se u nastavku prvenstva očekuju od Drožđeka,koji je i na pripremama pokazao da nije izgubio osjećaj za gol.

- Prvenstvo i pripreme su sasvim nešto drugo, naboj je drugačiji i u prvenstvu se igra za bodove, a naravno da ću na svakom susretu dati sve od sebe da pobijedimo - rekao je Drožđek.