Dražen Brlek: Predviđeni rok za završetak radova je 8. rujna i protiv Kustošije igrat ćemo na našem, novom terenu Foto: Dražen Novosel

Dražen Brlek: Predviđeni rok za završetak radova je 8. rujna i protiv Kustošije igrat ćemo na našem, novom terenu

| 27.8.2021. u 16:07h | Objavljeno u Sport

Na današnjoj koordinaciji predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza i tvrtke Maxmara, izvođača radova na polaganju hibridnog travnjaka na Gradskom stadionu u Varaždinu, zaključeno je da će hibridni travnjak na glavnom terenu stadiona u Zagrebačkoj ulici biti postavljen i spreman za prvenstveni susret 11. rujna, kojeg će momčad Varaždina , u sklopu 4. kola, odigrati protiv sastava Kustošije.

Informacije su to koje je, ekskluzivno za naš tjednik, podijelio Dražen Brlek, direktor nogometnog stadiona u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, kojim upravlja Nogometni klub Varaždin.

- Susret protiv Kustošije odigrat ćemo pred svojim navijačima jer predviđeni rok za završetak radova, kako su obećali predstavnici tvrtke Maxmara, je 8. rujna i 9. rujna bi se trebala obaviti primopredaja terena od strane tvrtke Maxmara i Hrvatskog nogometnog saveza našem klubu te bi 10. rujna naša prva momčad bi mogla odraditi prvi trening na novom travnjaku, a 11. rujna bi se utakmica mogla odigrati bez ikakvih problema - naglasio je Brlek.

Trenutačno su u tijeku završni radovi na postavljanju kvarcnog pijeska, priprema za postavljanje treseta, podloge na koju se polaže hibridni travnjak, gnojiva, a sve to kao priprema za postavu hibridnog travnjaka.

- Do kraja sljedećeg tjedna bit će sve spremno za polaganje hibridnog travnjaka, koji će se iz Milana dopremiti u Hrvatsku 6. rujna - napomenuo je Brlek.