Dinamo (B) će prezimiti na prvom mjestu Druge ŽNL Foto: Martin Novosel

Dinamo (B) slavio kod Dinama 01 i uzeo jesensku titulu te vodeću poziciju do proljeća

| 24.11.2019. u 15:32h | Objavljeno u Sport

Danas su na rasporedu bile posljednje utakmice svih županijskih liga. Najzanimljiviji susret odigrao se u Vrbanovcu gdje je Dinamo iz Babinca protiv domaće momčadi Dinama 01 igrao zaostali susret od 13. kola prošlog tjedna i trebao je osvojiti najmanje jedan bod da osvoji jesensku titulu Druge ŽNL i prezimi na prvom mjestu.

Dinamo (B) je na kraju slavio s 3:2, iako je bilo dosta negodovanja na sudačke odluke od strane domaćina zbog čega su u redovima Dinama 01 isključeni trener Miljenko Kvar i fizioterapeut Branko Zadravec u 56. minuti susreta.

U Prvoj ŽNL su odigrana dva zaostala susreta, jedan iz 12. i jedan iz 13. kola. Zaostali susret iz 12. kola igrao se u Novom Marofu gdje je istoimeni domaćin izgubio od varaždinske Mladosti s minimalnih 1:0, dok se odgođeni susret 13. kola igrao između domaćina Čeva i Drave Ajax u Podevčevu, a susret je završio bez pobjednika rezultatom 3:3.

U Trećoj ŽNL igralo se posljednje 14. kolo. U jučerašnjim susretima, Omladinac je slavio na domaćem terenu protiv Podravca 3:2, a Udarnik 32 i Mladost (VT) su odigrali neodlučeno 1:1, dok su se u današnja dva susreta našli Klenovnik i Vratno te Sračinec i Vindija, Klenovnik je svladao Vratno kod kuće sa 4:1, a Sračinec je također na domaćem terenu bio bolji od Vindije s 2:0.

Označeno u