Jurica Vidaček zabio je čak 12 golova u porazu protiv Rudara Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi u izjednačenom susretu izgubili u posljednjoj minuti protiv Rudara

| 2.3.2019. u 20:00h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

I dok je Koka uspjela uzeti bod na svojoj utakmici, GRK Varaždin 1930 je nakon 60 minuta izjednačene borbe protiv Rudara na gostovanju u sklopu 17. kola Premijer lige primio gol u zadnjoj minuti za poraz 31:30.

Varaždinski sastav je imao vodstvo u par navrata tijekom prvih 20 minuta susreta, nakon čega je domaćin preuzeo inicijativu i vodio do kraja prvog poluvremena koje je završilo s minimalnom prednošću za Rudar 14:13. Početkom drugog poluvremena, dabrovi su opet preuzeli inicijativu i vodili i po tri gola razlike sve do 51. minute kada su obje ekipe opet završile u egalu 25:25. Do kraja susreta, Rudar je ili vodio jednim golom razlike ili je bilo izjednačeno, a sreća se nije nasmjehnula Varaždincima te su morali priznati poraz.

Najbolji strijelac varaždinske momčadi bio je Jurica Vidaček koji je zabio čak 12 golova, Ivan Matić zabio je pet, Tomislav Špruk, Karlo Šerić i Frano Vujović zabili su po dva gola, Petar Vojnović, Patrik Hrman, Luka Trojko i Nikola Kaštelan zabili svaki po jedan gol.