Članovi Vindije osvajali medalje na PH u hrvanju za starije dječake i juniore u Zagrebu

| 2.4.2022. u 15:49h | Objavljeno u Sport

U sportskoj dvorani Pešćenica danas je održano Prvenstvo Hrvatske u hrvanju za starije dječake i juniore. Natjecanje je okupilo 180 natjecatelja, od čega 110 u konkurenciji starijih dječaka, a među onima koji su se borili za odličja bili su i hrvači varaždinske Vindije.

Od hrvača Vinije medalje su osvajali stariji dječaci, koji su nastupali pod vodstvom trenera Ivana Ratkovića. Mihael Pavić u kategoriji do 41 kilograma bio je srebrni, baš kao i Vigo Moslavac u kategoriji do 68 kilograma, dok je u toj kategoriji Lovro Belić bio brončani. a brončani je bio i David Panić u kategoriji do 85 kilograma.

Bez plasmana su ostali Gaberijel Novak u kategoriji do 48 kilograma, Tin Mežnarić u kategoriji do 57 kilograma i Fran Kipa u kategoriji do 62 kilograma i Jan Prester u kategoriji do 68 kilograma.

Kod juniora, koji su nastupili pod vodstvom trenera Andrije Barića, Ivan Bedeković izgubio je borbu za treće mjesto u kategoriji do 82 kilograma, dok su bez plasmana ostali Luka Fajfarić u kategoriji do 67 kilograma, Ivica Florjanić u kategoriji do 82 kilograma i Ivan Sambolec u kategoriji do 87 kilograma.