Članovi STK Visia šest puta na pobjedničkom postolju u Donjoj Stubici

| 25.1.2023. u 16:33h | Objavljeno u Sport

Odlični rezultati za STK Visiu Trnovec Bartolovečki na Memorijalu Drago Čordaš u Donjoj Stubici. U konkurenciji juniora (U-19) najbolji je bio Vito Milak koji je osvojio 1. mjesto, dok je Simon Vincek zauzeo 2. mjesto.

Simon Dvorski zaustavljen je u četvrtfinalu i malo mu je nedostajalo da se popne na pobjedničko postolje. Treba naglasiti da je Simon Vincek još jednu, a Vito Milak i Simon Dvorski su još tri godine u ovoj kategoriji.

U kategoriji mlađih juniora (U-17) pokazali su dominaciju gdje su čak tri njihova igrača bila na postolju. Prvo mjesto opet je osvojio Vito Milak i tako potvrdio prvo mjesto na rang listi HSTS-a.

Simon Dvorski osvojio je 2. mjesto te potvrdio da je jedan od najboljih mlađih juniora u Hrvatskoj. Treći je bio Mark Marčec koji je igrao u starijoj kategoriji te je zbog toga njegov uspjeh još veći.

U konkurenciji kadeta (U-15) Mark Marčec osvojio je 3. mjesto i tako pokazao da je jedan od najboljih kadeta u Hrvatskoj.

Pablo Koren zaustavljen je u grupi, no vidi se napredak u njegovoj igri i s vremenom će biti sve bolji. Kod najmlađih kadeta(U-11) Leon Magdalenić, kojemu je ovaj turnir bio veliko iskustvo, nije uspio proći grupu.

Iz kluba ističu da ovi rezultati nisu slučajni, nego su rezultat odličnog rada trenera i zalaganja igrača na treninzima.