Članice Cheerleading kluba Bravo otputovale u Atenu na Europsko prvenstvo

| 29.6.2022. u 12:59h | Objavljeno u Sport

Članice varaždinskog Cheerleading kluba Bravo, kojeg vodi trenerica profesorica Dunja Šćapec, otputovale su danas za Atenu, gdje ih tijekom subote i nedjelje očekuje nastup na Europskom prvenstvu.

Natjecanje će se održati u olimpijskoj dvorani Nikos Galis, a hrvatske boje branit će varaždinski klub, koji je lani osvojio naslov prvaka Hrvatske, u kategoriji Senior All girl.

Inače, članice varaždinskog Cheerleading kluba Bravo do sada su već ostvarile i međunarodne uspjehe, pa su tako 2020. godine u Orlandu obranile naslov pobjednica Svjetskog kupa, kojeg su osvojie i godinu prije.

Članice Brava, pod vodstvom svoje trenerice profesorice Dunje Ščapec, bile su u SAD-u najbolje u kategoriji All girl group stunt, u konkurenciji pet klubova iz Europe, pri čemu su neki klubovi otkazali sudjelovanje.  

Na natjecanju pod nazivom UCA All Starr International Championship,koje je održano u Orlandu, okupili su se natjecatelji iz ukupno 18 država, a u dvorani, zbog epidemiološke situacije, nije bilo gledatelja.