Članica GK Vindija Tamara Artić seniorska prvakinja Hrvatske u višeboju

Varaždinske vijesti | 8.11.2021. u 16:28h | Objavljeno u Sport

U organizaciji KREG Galatea, u Vrsaru je održano 30. Ekipno, višebojsko i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u A programu ritmičke gimnastike. 

Članica GK Vindija Tamara Artić u seniorskoj kategoriji osvojila je zlato u višeboju, a u pojedinačnom dijelu natjecanja zlato u vježbama sa obručem i loptom, srebro sa čunjevima i broncu sa trakom.

Njena klupska kolegica Lara Domislović u juniorskoj kategoriji osvojila je sedmo mjesto u višeboju. U pojedinačnom dijelu natjecanja osvojila je dva srebra i to u vježbama sa vijačom i čunjevima.

Mia Petek je u juniorskoj kategoriji pojedinačnog dijela natjecanja osvojila četrnaesto mjesto u vježbama s obručem i loptom.

U kategoriji kadetkinja GK Vindiju su predstavljale Paulina i Laura Tomašković. Paulina je osvojila sedmo mjesto u vježbi s obručem, dvanaesto mjesto sa loptom i deseto sa čunjevima, dok je Laura osvojila osmo mjesto u vježbi s vijačom, dvanaesto sa obručem i osmo sa loptom.

U Vrsaru je održana i završnica Kupa Hrvatske u B programu.  U kategoriji mlađih kadetkinja, sedmo mjesto je osvojila Eva Kocijan.

Vita Kocijan je u kategoriji kadetkinja osvojila višebojsko zlato, dok je Anđela Jergan u istoj kategoriji osvojila broncu.

Sara Crnčec je u juniorskoj kategoriji osvojila srebro u višeboju.

Označeno u