Budućnost danas ima priliku završiti lov na naslov pobjedom kod Mladosti (M) Foto: Martin Novosel

Budućnost danas ima priliku završiti lov na naslov pobjedom kod Mladosti (M)

| 20.6.2021. u 13:38h | Objavljeno u Sport

Samo dva susreta odigrala su se u subotnjem 24. kolu Prve ŽNL, a domaće momčadi Novi Marof i Plitvica (S) su uzeli domaće pobjede protiv Slobode (T) i Dinama (B).

Novi Marof je unatoč rezultat na domaćem terenu teško stigao do pobjede u zadnjoj dionici susreta i svladao Slobodu (T) s 3:0. Goran Fluksek je autogolom u 73. minuti donio vodstvo Novom Marofu, dok je preostala dva gola zabio Tomislav Harmicar u 85. i 90. minuti. U 71. minuti domaći trener Krunoslav Turković i gostujući fizioterapeut Mario Habuzin dobili su javne opomene zbog međusobnog nesportskog ponašanja.

U susretu Plitvice (S) i Dinama (B), Dinamo (B) je poveo golom Predraga Dobrotića u 23. minuti, dok su gosti golovima Aleksandra Trajkova u 36. i Nikole Sajka u 46. minuti preokrenuli susret i slavili na kraju s 2:1.

Danas će Budućnost na gostujućem terenu kod Mladosti (M) pokušati osigurati naslov Prve ŽNL. U ostalim susretima, Polet (T) i Obreš će se boriti za pobjedu da zadrže nadu u lovu na Budućnost ukoliko Budućnost danas propusti priliku da završi utrku za naslov. 

U preostala tri susreta dana, Mladost (Vž) kod kuće igra protiv Drave-Ajaxa, Beretinec će ugostiti Slobodu (Vž), dok će Polet (C) biti domaćin Čevu. Svi susreti počinju u 18 sati.