Luka Bonačić debitirat će danas na klupi Varaždina Foto: Dražen Novosel

Bonačić: Više trebamo bodove nego Istra 1961, koja može igrati na dva rezultata

| 19.10.2019. u 08:50h | Objavljeno u Sport

Nakon dvotjedne stanke, zbog reprezentativnih obaveza, utakmicama 12. kola jučer je nastavljena HT Prva hrvatska nogometna liga. Momčad Varaždina danas će na svom stadionu u 15 sati ugostiti pulsku Istru 1961- Riječ je o vrlo važnom susretu za varaždinskog prvoligaša, kojem će na klupi debitirati trener Luka Bonačić, koji je prethodno dva puta bio trener nekadašnjeg prvoligaša Varteksa.

Istra 1961 je pokazala, naročito u zadnje dvije - tri utakmice, da su pohvatali konce igre i da se dižu. Imaju svoje kvalitete i ambicije, a na nama je da ih nadjačamo na našem terenu. Činjenica je da više trebamo bodove nego Istra 1961, koja je u prednosti, jer može igrati na dva rezultata. Normalno je da ih moramo uvažavati i respektirati, ali ih se ne bojimo. Igramo kod kuće, ovo je naš dom i za očekivati je da ćemo više tražiti tri boda, ali s druge strane je suparnik i vidjet ćemo koliko će nam dozvoliti - rekao je trener Varaždina Luka Bonačić uoči susreta s Istrom 1961.

Zbog ozljeda u kadru za današnji susret neće biti Bajanoduh i Turčin, a zbog crvenog kartona iz susreta u Splitu s Hajdukom izostat će Senić. Ulaznice se na blagajnama stadiona prodaju od 10 sati, s time da se za središnji dio zapadne tribine treba izdvojiti 50 kuna,a  za lijevi i desni dio zapadne tribine po 30 kuna.