Upravitelj varaždinske Arene Neven Buljan dobio je od Igora Vorija na poklon dres RK PPD Zagreb Foto: Dražen Novosel

Ante Ančić: U Varaždinu se osjećamo kao kod kuće

| 7.11.2016. u 12:09h | Objavljeno u Sport

Aktualni prvak države RK PPD Zagreb će u srijedu, 16. studenog u 19 sati u varaždinskoj sportskoj dvorani na Dravi, popularnoj Areni, odigrati utakmicu 7. kola Lige prvaka s poljskim Kielceom, aktualnim prvakom Europe. Prodaja ulaznica je organizirana preko sustava ulaznice.hr i u Caffe baru Time Out, a prodaju se po cijenama od 10, 20 i 30 kuna.

- Ovo je velika pobjeda i praznik sporta, odnosno rukometa za našu dvoranu. Čast mi je svaki put kada PPD zagreb igra kod nas, jer ugostit klub koji je poznat u svjetskim razmjerima uistinu je veliki dobitak za našu dvoranu. Rukomet je sport koji ovu dvoranu ispunjava više nego bilo koji drugi sport, a želja mi je a ova dvorana bude hram rukometa - naglasio je upravitelj sportske dvorane na Dravi, popularne Arene Neven Buljan na današnjoj konferenciji za novinare, a na kojoj su najavljene tri utakmice PPD Zagreba u Varaždinu.

Osim s Kielceom u prosincu će, u sklopu SEHA lige, PPD Zagreb će u varaždinskoj Arenu ugostiti mađarskog prvaka Veszprem (10. prosinca) i makedonskog prvaka Vardar (13. prosinca).

- Naš se klub u varaždinskoj dvorani osjeća kao kod svoje kuće. Počeli smo suradnju s dvije utakmice SEHA lige s Veszpremom, a nastavljamo utakmicom koja nam je izuzetno važna u Ligi prvaka. Nadamo se da će publika doći i podržati nas u velikom broju - naglasio je direktor RK PPD Zagreb Ante Ančić.

Igor Vori u varaždinskoj dvorani još nije igrao u dresu PPD Zagreba, ali je pamti iz susreta s hrvatskom reprezentacijom.

- Vežu me lijepe uspomene uz varaždinsku dvoranu, gdje smo odigrali kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre i dvorana je tri dana bila ispunjena do posljednjeg mjesta i nama igračima ništa nije nedostajalo. Spremit ćemo se što je moguće bilje za Kielce, iako nas prije očekuje teško gostovanje u Njemačkoj, kod ekipe koja je pobijedila Kielce u gostima - rekao je Vori.