Ana Bacinger, zna kako iskombinirati ključne modne komade za savršen zimski look – na sniženjima!

Ključni komadi za stylish zimski outfit iz centra Lumini

Sponzorirani članak | 29.1.2021. u 15:13h | Objavljeno u Sponzorirano

Svi ste čuli za izreku 'dress to impress', ali to mnogima po zimi stvara probleme jer bismo najradije hladne dane proveli u skijaškim jaknama i bucama. No, ustvari je to vrlo jednostavno ako se vodite s ova tri modna pravila: odaberite odjeću koja vam dobro stoji, u kojoj se osjećate kao milijun dolara i koja dobro izgleda.

Modna blogerica i stilistica Ana Bacinger izabrala je upravo takve komade na zimskom sniženju i postigla stylish zimski look, koji i vi sad možete lako iskopirati jer nam je Ana dala uvid u njezine favorite sa zimskih sniženja - i kako ih isfurati.

Ana_B_x_Lumini_sijecanj_B.JPG

 KUPITE LOOK:

BUNDA: Orsay, snižena s 649,90 kuna na 290,00 kuna

MAJICA: Sinsay, snižena s 39,90 na 29,90 kuna

KAPA: H&M, sniženo s 69,90 na 50,00 kuna

TRAPERICE: s.Oliver, sniženo s 399,00 na 199,50kuna

ČIZME: Deichmann, sniženo s 339,00 na 169,00 kuna

Osim crnih skinny traperica koje možete isfurati u svim prigodama, izabralaje sivu majicu sa životinjskim motivom, koji ni ove zime nisu izašli iz mode.

Cijeli look je zaokružila prekrasnom bundom koja je definitivno zimski 'it' komad koji bi svatko od nas trebao imati u ormaru jer se može iskombinirati na sve, a i podići će cijeli izgled.

anab.drugi2.jpg

Čizme do gležnja na blok petu su udobne i u njima ćete moći prehodati cijeli grad. Primjer su kako udobno itekako može dobro izgledati! Završni touch cijelom looku daje trendi kapa.

Ovo je samo mali dio ponude Trgovačkog centra Lumini pa nas obavezno posjetite i pronađite nešto za sebe na našem sezonskom zimskom sniženju po super cijenama!

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.