Ivan Zak Foto: Krešimir Đurić

Ivan Zak uoči koncerta u Areni: Varaždin će prvi imati prigodu čuti moju novu pjesmu uživo

| 16.1.2019. u 19:01h | Objavljeno u Sponzorirano

Nakon zagrebačke Arene koju je napunio prije dvije godine, Ivan Zak, jedna od najvećih hrvatskih domaćih glazbenih zvijezda, dolazi po prvi puta u Arenu Varaždin, gdje će održati koncert za Valentinovo u subotu, 9. veljače. Bit će to pravi glazbeni spektakl i idealna prigoda da varaždinska publika uživa u njegovima najvećim hitovima, a za Varaždince je prirpemio i malo iznenađenje. Novu pjesmu, koju će varaždinska publika imati prva u Hrvatskoj prigodu čuti uživo!

- Prije koncerta u Areni, pripremili smo malo iznenađenje. Izaći će jedna nova i dinamična pjesma par dana prije samog koncerta, a u Varaždinu će doživjeti svoj debi uživo. Ta pjesma je autorska suradnja koju sam čuvao za jedan pravi trenutak - rekao je Zak koji je danas posjetio Varaždin. 

Koncert neće samo privući domaću publiku. Očekuje se i veliki dolazak susjeda iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i okolice, a naglašava da će kao i uvijek biti u svom najboljem izdanju.

- Ja sam jako zahtjevan po pitanju produkcije i koncert će sigurno biti na svjetskom nivou. Sam sebi sam postavio visoku letvicu. Već imam uigranu ekipu i u 2019. godini ćemo sigurno biti još bolji - objasnio je Zak te pozvao sve zaljubljene, ali i one koji su usamljeni ili slomljenog srca od ljubavi, da dođu i uživaju u glazbi koja sigurno može i ono najtužnije srce vidati. 

Svoje ulaznice osigurajte na vrijeme i to putem sustava Eventim, te na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Piccolo
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Prelog – City bar
Palovec – Domino bar
Benzinske Pumpe – Petrol
Eventim

_DSC9318.JPG

_DSC9323.JPG