Gotovina odmah? Zaboravite kredite, rješenje je otkup zlata! Foto: Ilustracija

Gotovina odmah? Zaboravite kredite, rješenje je otkup zlata!

Sponzorirani članak | 22.7.2020. u 12:18h | Objavljeno u Sponzorirano

Ovrhe, blokade računa, ogromni dugovi, pljenidba nekretnina… Brojne su negativne posljedice visokih kredita. Osobito onih koji se uzimaju u “teškoj nuždi”. Iskusili su to na vlastitoj koži brojni hrvatski građani proteklih godina. Kada nekome treba gotovina odmah, pristaje su na svakakve uvjete. Posljedice su često bile tragične. Nije svaki kredit problematičan, no vrlo često oni donose više problema nego što ih rješavaju.

Srećom, postoji kvalitetnije rješenje za dolazak do gotovine na licu mjesta. Prepoznale su ga stotine tisuća ljudi i riješile svoje financijske poteškoće na brz i jednostavan način. To je profesionalni otkup zlata i srebra. Novi pristup koji je uvela tvrtka Auro Domus donio je građanima više od milijardu i pol kuna isplata u “kešu”. Prosječna je isplata bila veća od 1.000 kuna, često se penjući i do nekoliko desetaka tisuća kuna. Rekordna isplata iznosila je više od milijun kuna!

Auro Domus otkup zlata provodi na jednostavan i brz način. Zahvaljujući tome klijenti u nekoliko minuta mogu poslovnicu napustiti s tisućama kuna u novčaniku. Dovoljno je svoje staro zlato donijeti u jednu od poslovnica koje postoje u čitavoj Hrvatskoj. Otkupljuje se doista sve od zlata. Uključuje to nakit koji stoji nenošen, naslijeđene i demodirane ogrlice, prstenje i naušnice, zubno zlato ili zlatne zube, dukate i zlatnike, satove i sve druge vrste predmeta od zlata ili srebra.

Educirani djelatnici izradit će besplatnu procjenu, koja nije obvezujuća. Po prihvaćanju ponuđenog iznosa, klijentu se isplaćuje gotovina odmah, na licu mjesta. Poslovnice za otkup zlata Auro Domusa svakog mjeseca posjećuje desetak tisuća zadovoljnih klijenata koji su ih prepoznali kao rješenje za svoje financijske probleme, ali i za poboljšanje kućnog budžeta.

Auro Domus ima poslovnicu i u Varaždinu! Potražite je na adresi Ivana Gundulića 7, a radno vrijeme provjerite na internetskim stranicama Auro Domusa. Više informacija možete doznati i na besplatnom broju telefona 0800 73 72.

Aurodomus_poslovnice_varazdin-6-1.jpg