CONSTRUCT d.o.o. klijentima pruža mogućnost sudjelovanja kao aktivni promatrač Foto: Construct d.o.o.

CONSTRUCT d.o.o. klijentima pruža mogućnost sudjelovanja kao aktivni promatrač

V.V./Marketing | 11.11.2019. u 13:00h | Objavljeno u Sponzorirano

CONSTRUCT d.o.o., poduzeće za razvoj građevinskih projekata stanogradnje. Proces gradnje je dugačak i komplicirani proces. Mnogi investitori olako ulaze u postupak gradnje ni ne sluteći s kakvim će se  sve preprekama suočavati tijekom cijelog postupka izgradnje obijekta: od kompliciranih birokratskih postupaka pa do nepredviđenih financijskih troškova koji ih očekuju.

Ponude koje su naručitelji dobili od ponuđača radova nemaju sve prikazane troškove pa se takva ponuda na prvi pogled čini povoljna dok se u konačnici troškovi penju puno više od planiranih i prezentiranih.

Tvrtka CONSTRUCT d.o.o. svaki građevinski projekt sagledava u cijelosti a ne samo pojedine faze. Od odabira zemljišta, projektanta, izvođača građevinskih radova, elektroinstalaterskih radova, strojarskih radova, završnih radova do upisa izgrađenog objekta u Zemljišne knjige.

Klijentima pružaju mogućnost da u svim fazama razvoja projekta sudjeluju kao aktivni promatrač, a time daju do znanja da se svakoj uloženoj kuni daje puna vrijednost!

CONSTRUCT d.o.o., Vrtna 5, 40 000 Čakovec, TEL +385 40 365 - 266, FAX +385 40 365 - 266, MOB +385 98 366 - 266, E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ezgif.com-gif-maker1.gif