Željeli biste usavršiti postojeće znanje stranih jezika i niste sigurni odakle krenuti?

VV | 25.10.2022. u 16:46h | Objavljeno u Sponzorirano

Dobra vijest da upisi u Školi stranih jezika - Žiger traju kroz cijelu godinu!

Nakon završetka službenih upisa u rujnu često dobivamo upite je li se moguće priključiti nekoj od postojećih grupa iako su već krenule s učenjem! Naš odgovor je da, a detalje o upisu kroz školsku godinu pročitajte u nastavku!

Kako se upisati?

Naknadni upis u postojeće grupe moguć je za sve polaznike koji imaju određeno predznanje! Proces upisa je jednostavan, a u nastavku vam donosimo nekoliko jednostavnih koraka:

  1. Prijavite se putem prijavnog obrasca: OBRAZAC
  2. Odaberite jezik, lokaciju te način učenja (redovno – dva školska sata jednom tjedno / intenzivno – dva puta tjedno po dva školska sata).
  3. Navedite razinu predznanja te koliko dugo ste učili odabrani jezik.
  4. Upišite vrijeme kada Vam odgovara testiranje.
  5. Očekujte naš odgovor u najkraćem mogućem roku! Uz dogovor termina testiranja stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja u vezi programa.

Zašto provodimo testiranje jezičnog stupnja?

Nakon što ste se prijavili za učenje stranih jezika, sljedeći korak je testiranje jezičnog stupnja.

Kako biste se uklopili u grupu s obzirom na predznanje, testiranje jezičnog stupnja je ključan korak za uključivanje u grupu! Naš cilj je održati kontinuitet grupe, ali i svim novim polaznicima omogućiti optimalno usavršavanje postojećeg znanja. Upravo iz tog razloga testiranje jezičnog stupnja neophodno je u slučaju određenog predznanja.

Testiranja se održavaju UŽIVO u prostoru Škole stranih jezika - Žiger u Varaždinu i Ivancu ili ONLINE za određene jezike (njemački i engleski).

Kako izgleda postupak klasifikacijskog testiranja novih kandidata? Pročitajte kratke upute u nastavku:

  1. Nakon zaprimanja prijave očekujte naš poziv / e-mail kako bismo dogovorili i rezervirali termin testiranja jezičnog stupnja.
  2. Testiranje započinje kratkim dijagnostičkim razgovorom o vašoj povijesti učenja stranog jezika.
  3. Nakon kratkog razgovora, kandidat kreće s popunjavanjem pismenog dijela ispita koji traje od 10 do 15 minuta.
  4. Za kraj, nastavnik provodi dodatnu usmenu provjeru. Usmena provjera sastoji se od upotrebe jezika u situacijama (jezične funkcije), općenite sposobnosti komunikacije te dodatne provjere gramatike za pretpostavljeni stupanj. 

Nakon odrađenog testiranja nastavnik vas upućuje u raspored odgovarajućih grupa i spremni ste za usavršavanje stranog jezika!

Ne čekajte sljedeću godinu za upis programa, prijavite se već danas kako biste što prije dogovorili termin testiranja i krenuli s učenjem:

PRIJAVNI OBRAZAC

New_Picture_1.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci