Željeli biste usavršiti postojeće znanje stranih jezika i niste sigurni odakle krenuti?

VV | 25.10.2022. u 16:46h | Objavljeno u Sponzorirano

Dobra vijest da upisi u Školi stranih jezika - Žiger traju kroz cijelu godinu!

Nakon završetka službenih upisa u rujnu često dobivamo upite je li se moguće priključiti nekoj od postojećih grupa iako su već krenule s učenjem! Naš odgovor je da, a detalje o upisu kroz školsku godinu pročitajte u nastavku!

Kako se upisati?

Naknadni upis u postojeće grupe moguć je za sve polaznike koji imaju određeno predznanje! Proces upisa je jednostavan, a u nastavku vam donosimo nekoliko jednostavnih koraka:

  1. Prijavite se putem prijavnog obrasca: OBRAZAC
  2. Odaberite jezik, lokaciju te način učenja (redovno – dva školska sata jednom tjedno / intenzivno – dva puta tjedno po dva školska sata).
  3. Navedite razinu predznanja te koliko dugo ste učili odabrani jezik.
  4. Upišite vrijeme kada Vam odgovara testiranje.
  5. Očekujte naš odgovor u najkraćem mogućem roku! Uz dogovor termina testiranja stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja u vezi programa.

Zašto provodimo testiranje jezičnog stupnja?

Nakon što ste se prijavili za učenje stranih jezika, sljedeći korak je testiranje jezičnog stupnja.

Kako biste se uklopili u grupu s obzirom na predznanje, testiranje jezičnog stupnja je ključan korak za uključivanje u grupu! Naš cilj je održati kontinuitet grupe, ali i svim novim polaznicima omogućiti optimalno usavršavanje postojećeg znanja. Upravo iz tog razloga testiranje jezičnog stupnja neophodno je u slučaju određenog predznanja.

Testiranja se održavaju UŽIVO u prostoru Škole stranih jezika - Žiger u Varaždinu i Ivancu ili ONLINE za određene jezike (njemački i engleski).

Kako izgleda postupak klasifikacijskog testiranja novih kandidata? Pročitajte kratke upute u nastavku:

  1. Nakon zaprimanja prijave očekujte naš poziv / e-mail kako bismo dogovorili i rezervirali termin testiranja jezičnog stupnja.
  2. Testiranje započinje kratkim dijagnostičkim razgovorom o vašoj povijesti učenja stranog jezika.
  3. Nakon kratkog razgovora, kandidat kreće s popunjavanjem pismenog dijela ispita koji traje od 10 do 15 minuta.
  4. Za kraj, nastavnik provodi dodatnu usmenu provjeru. Usmena provjera sastoji se od upotrebe jezika u situacijama (jezične funkcije), općenite sposobnosti komunikacije te dodatne provjere gramatike za pretpostavljeni stupanj. 

Nakon odrađenog testiranja nastavnik vas upućuje u raspored odgovarajućih grupa i spremni ste za usavršavanje stranog jezika!

Ne čekajte sljedeću godinu za upis programa, prijavite se već danas kako biste što prije dogovorili termin testiranja i krenuli s učenjem:

PRIJAVNI OBRAZAC

New_Picture_1.jpg