ZAGORJE-TEHNOBETON Vrhunska betonska galanterija za kreativno uređenje okoliša

VVM | 12.4.2024. u 07:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Zagorje-Tehnobeton d.d. proizvodi i prodaje transportne i pumpane betone te betone za izradu gotovih montažnih elementa i proizvodnju betonske galanterije.

U svom proizvodnom pogonu u Varaždinu ima 4 stacionirane betonare s ukupno 6 mješalica čiji je maksimalni kapacitet proizvodnje betona cca 200 m³/h, a koje proizvedu cca 200.000 m³ betona godišnje za potrebe proizvodnje, vlastitih gradilišta i za potrebe kupaca.

zagorje_tehnobeton_betonska_galanterija_09042024_1.jpg

Sve betonare su certificirane prema normi EN 206-1 i koriste se za proizvodnju transportnih i pumpanih betona te betona za naše gotove montažne elemente te proizvodnju betonske galanterije. Za potrebe transporta i pumpanja betona imamo 9 vlastitih miksera od 5-8 m³ te 2 autobeton pumpe.

Također, Zagorje-Tehnobeton d.d. proizvodi i prodaje širok asortiman betonske galanterije za potrebe svojih gradilišta, kao i za potrebe kupaca i kooperanata (opločnike, ploče, rubnike, cijevi, poklopce, kanalice i betonske blokove).

Betonski opločnici izrađeni su od visokokvalitetnog betona u klasičnoj betonskoj izvedbi uz granitni ili betonski završni sloj. Dostupni su u širokom spektru boja (siva, crvena, crna, smeđa, bijela, žuta, narančasta i zelena) i omogućuju izvedbu brojnih različitih uzoraka prilikom polaganja i popločavanja površina.

zagorje_tehnobeton_betonska_galanterija_09042024_2.jpg

Betonski opločnici

Betonski opločnici najbolji su izbor za opločavanje starih gradskih jezgri, trgova, obiteljskih kuća, javnih površina, šetnica, površina ispred upravnih zgrada, javnih ustanova i/ili prodajnih centara te na parkirnim površinama.

Betonske ploče izrađene su od visokokvalitetnog betona u klasičnoj betonskoj izvedbi uz granitni ili betonski završni sloj. Dostupne su u širokom spektru boja (siva, crvena, crna, smeđa, bijela, žuta, narančasta i zelena) i prikladne su za popločavanje manjih ili većih površina, izradu staza i sl.

zagorje_tehnobeton_betonska_galanterija_09042024_3.jpg

Betonske ploče

Betonski rubnici koji su dio našeg proizvodnog i prodajnog asortimana su parkovni (zaobljeni i ravni) i cestovni, te su dostupni u različitim dimenzijama. Namijenjeni su za razgraničenje voznih ili hodnih odnosno travnih površina, a koriste se na javnim mjestima (ulicama, trgovima, parkovima...) ali i privatnim posjedima.

zagorje_tehnobeton_betonska_galanterija_09042024_4.jpg

Betonski rubnici - cestovni i parkovni zaobljeni

Betonske cijevi proizvode se i prodaju u različitim dimenzijama, od promjera 150 mm do 1250 mm, uz moguće dužine 500 mm ili 1000 mm.

zagorje_tehnobeton_betonska_galanterija_09042024_5.jpg

Betonske cijevi

Uz betonske cijevi, proizvodimo i prodajemo armirano betonske poklopce šahta, te betonske kanalice i betonske blokove različitih dimenzija. Betonski blokovi koriste se za zidanje vanjskih i pregradnih zidova te ograda.

zagorje_tehnobeton_betonska_galanterija_09042024_6.jpg

AB poklopci šahta, betonska kanalica i betonski blok

Zagorje - Tehnobeton d.d.
web: gpzagorje.hr
tel: 042/350-937