Vrijeme je sadnje lukovica, a najveći izbor vrtnog i sobnog cvijeća nađite u Vrtnom centru Iva!

Varaždinske vijesti | 28.9.2021. u 09:12h | Objavljeno u Sponzorirano

Vrijeme je sadnje lukovica cvijeća, a u Vrtnom centru Iva možete pronaći sve što vam treba, od lukovica ljiljana, dalija, tulipana, gladiola, frezija, narcisa, kala, zumbula... ukupno 20-ak vrsta lukovica.

Zapravo, mjesto je to najvećeg izbora vrtnog i sobnog cvijeća, ali i alata i gnojiva. Ovo obiteljsko poduzeće koje posluje već 20 godina nalazi se u Štefancu na adresi Braće Radića 54, a imaju vrtni centar u Koprivnici, Križevačka cesta 61, dok u listopadu planiraju otvoriti i treću poslovnicu na adresi Lukarišće, Šašec 31 Dugo Selo. Radi se o 100 kvadrata unutarnjeg prostora i 3.000 kvadrata vanjskog prostora.

Kvalitetne sadnice

- Osim šume biljaka imamo i sve što pomaže u njihovom uzgoju. Biljke i biljčice, sjeme i sjemenčice, tegle, teglice, gnojiva, supstrati i svi mogući alati – ukazuju sugovornici Zoran i Maja Mihalic, vlasnici ovog obiteljskog poduzeća.

Za svaku sadnju i svako godišnje njihov doba stručni tim nudi savjete svojim kupcima, ali i ideje kako stvoriti idealni vrt po ukusu svakog kupca.

- S obzirom na to da nam je pokucala jesen na vrata i jesenska sadnja je u jeku u našoj ponudi veliki je izbor sezonskog cvijeća kao što su campanula, calluna, erica, pernettya, gautheria, helleborus. Aktualne su i sadnice za živicu kao što su lovor višnja, tuja smaragd, tuja brabant, puzajuća plava borovica, patuljasta tuja, ali i cedrovi, javori, fotinije - nabrajaju sugovornici, dodajući da kod njih možete naći stotinjak vrsta listopadnog bilja, 60-ak vrsta ruža, 10-ak topiary drva, stotinjak voćnih sadnica, oko 170 zimzelenih vrsta bilja te nekoliko bobičastih drvaca.

Pogodnosti za kupce

Valja naglasiti da Vrtni centar Iva možete posjetiti iz udobnosti svojeg doma klikom na njihov web shop. U bilo koje doba kliknite na stranicu Vrtnog centra Iva, posjetite njihovu web trgovinu, dogovorite dostavu, a proizvodi stižu na vašu adresu. Tu je i darovna kartica, savršeni poklon kada niste sigurni koja je najbolja vrsta poklona za osobu kojoj kupujete. Tako Vrtni centar Iva omogućuje poklon koji svi rado dobivaju jer će svatko uvijek kod njih pronaći nešto po svom ukusu.

- Darovnu karticu možete iskoristiti u jednoj od naših prodavaonica Vrtnog centra Iva dok eDarovnu karticu možete iskoristiti isključivo u našoj web trgovini - zaključuju.

Za svaku sadnju i svako godišnje doba stručni tim Vrtnog centra Iva nudi savjete svojim kupcima

Valja naglasiti da Vrtni centar Iva možete posjetiti iz udobnosti svojeg doma, klikom na njihovu stranicu https://vrtnicentariva.hr/virtualna-setnja

Tu je i darovna kartica, savršeni poklon kada niste sigurni koja je najbolja vrsta poklona za osobu kojoj kupujete

Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 8:00 - 17:00 Subota 8:00 - 13:00

Označeno u