Vraća se Lumini plac – vesela tržnica lokalnih proizvoda Foto: Pexels

Vraća se Lumini plac – vesela tržnica lokalnih proizvoda

Sponzorirani članak | 30.9.2021. u 11:36h | Objavljeno u Sponzorirano

Jesen je stigla pa je vrijeme za kupovinu voća i povrća za zimnicu, ali i za jačanje imuniteta kako bismo što zdraviji dočekali zimu. Vrijeme je to kada umjesto dugih, toplih dana dolaze jesenske kiše, dani su kraći i sve postaje užurbanije. A kako bismo vam olakšali izbor, i ove godine u listopadu provjerite dodatnu ponudu na Lumini placu! Domaći proizvodi vraćaju se na šetnice ispred Trgovačkog centra Lumini!

Kako je Trgovački centar Lumini oduvijek bio okrenut podržavanju lokalne zajednice, Lumini plac još je jedan način na koji želimo pokazati lokalnim OPG-ovima i malim proizvođačima kako cijenimo njihov rad i doprinos. Tako će četiri subote u listopadu - 2., 9., 16., 23. listopada, od 9 do 21 sat - Lumini plac postati mjesto na kojem možete uživati u domaćim proizvodima.

Moći ćete nabaviti: ukrasne tikvice, zimnicu, mandarine, cvijeće, suhomesnate proizvode, drvene proizvode te proizvode od aronije. Iza kojih stoje izlagači: Inter AG, Čarolija okusa, OPG Danijela Poštenik, OPG Marija Popović, OPG Drk, SAMO DOMAĆE j.d.o.o., Proizvodno – trgovački obrt Mirica Kukec te OPG Blažeković.

Ovo je samo mali dio ponude Trgovačkog centra Lumini pa ju ne propustite provjeriti na istočnoj i zapadnoj šetnici i podržite lokalne proizvođače jer Lumini plac je mljac!

Vidimo se u Trgovačkom centru Lumini!

I ne zaboravite, ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Označeno u