Uz pomoć ventilacijskog sustava riješite se suvišne vlage i plijesni u svome domu...

Sponzorirani članak | 27.6.2023. u 09:04h | Objavljeno u Sponzorirano

Lunos ventilacijski sustavi prije 15 godina smatrani su pravim luksuzom. Danas su stvari potpuno drugačije; tempo života je neumoljiv, trenuci kad imamo vremena za brigu o domu su prije iznimka nego pravilo. Fizički ih je jako teško redovito i kvalitetno provjetravati. Lunos sustavi osiguravaju 24-satnu kvalitetnu ventilaciju koja radi za nas i kad smo kod kuće i kad nismo, te posljedično ne moramo brinuti o vremenu i načinu ventilacije. Kvaliteta zraka, bez vlage, je temelj zdravog života, a sustav decentralizirane ventilacije je i svojevrsni preventivni liječnik. Osigurava nam potrebnu kvalitetu i životni prostor kakav bi svatko trebao imati.

O prozračivanju naših domova naučili smo više nego ikad prije u prošlosti, kad smo kod kuće provodili puno više vremena nego do sada. Naravno, većina ljudi želi otvoriti prozore i pustiti svjež zrak u stan, ali to znači i gubitak topline, veće troškove grijanja te probleme sa sezonskim alergijama u proljeće, jer pelud uzrokuje brojne neugodnosti. Znamo da svježina, odgovarajuća vlažnost i pravi omjer CO2 i kisika jačaju imunološki sustav. Optimalni uvjeti života posebno su važni tijekom noćnog odmora, kad se tijelo regenerira.

lunos_zdravlje2.jpg

Mnoge klice, povezane sa stvaranjem plijesni, posljedica su vlažnih prostorija, pogotovo u jesenskom periodu. Stoga je važno osigurati odgovarajuće rješenje prije stvaranja vlage ili plijesni. Mnogo puta se posljedice vlage pokušavaju kratkoročno otkloniti, ali dugoročno to ne uspijeva. Plijesan se ponovno pojavljuje nakon određenog vremena. Uzrok se mora otkloniti na način da vlazi zapravo oduzimamo moć stvaranja plijesni tako što uklanjamo vlažan zrak iz prostorije i unosimo novi, svježi zrak. Ugradnjom Lunos sustava omogućavate domu da "diše" i time se onemogućava stvaranje vlage i plijesni.

Ključne prednosti LUNOS ventilacijskih sustava:

Iznimno efikasan u borbi protiv vlage i plijesni

Jednostavna instalacija – novogradnja i starogradnja

Uređaji za povrat topline učinkovitiji od 90%

Antialergijski filteri - spriječavaju ulazak prašine, peluda i ostalih štetnih čestica izvana

Stalni dotok svježeg zraka bez značajnih gubitaka topline

Za više informacija posjetite web stranicu www.lunos-hrvatska.com ili nazovite 01-481-6581.