Unatoč koronakrizi, poduzetnica Bernarda Cecelja stabilno posluje i investira: kvaliteta ključ uspjeha!

VV | 26.1.2022. u 08:50h | Objavljeno u Sponzorirano

Unatoč koronakrizi, poduzetnica Bernarda Cecelja stabilno posluje i investira: kvaliteta i inovacije - ključ uspjeha

Iako je koronakriza otežala poslovanje brojnih poduzetnika i gospodarstvenika, poznata poduzetnica u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe Bernarda Cecelja ima razloga za zadovoljstvo. Njezine dvije tvrtke, Bernarda u Pušćinama i Bernarda Nova u Nedeljancu prošlu su godinu završile s dobrim poslovnim rezultatima.

- Unatoč teškoćama koje nam je donijela koronakriza, sa zadovoljstvom mogu reći da smo uspjeli održati stabilnost poslovanja i nismo ugasili niti jedno radno mjesto, niti smo smanjili plaće zaposlenicima - ističe vlasnica i direktorica.

Humanitarni rad

Tvrtka Bernarda Nova u Nedeljancu za konfekciju spužve i sličnih materijala potrebnih u proizvodnji kreveta, madraca i jastuka prošlu godinu je zaključila pozitivno, kao i tvrtka Bernarda iz Pušćina, koja svojim krevetima i madracima oprema poznate svjetske hotelske lance, poput Astrona, Hiltona, Mariotta i Radisona, lječilišta i bolnice. Svoje poslovanje od prvog dana temelji na kvaliteti i inovativnosti, a većina proizvodnog programa namijenjena je izvozu. Proizvodnja uključuje hotelski, dječji, nautički i medicinski program, a danas proizvode 10-ak vrsta kreveta, 40-ak vrsta madraca i 20-ak vrsta proizvoda vezanih za spavanje.

- Naša tvrtka Bernarda iz Pušćina uspjela je prošlu godinu ostvariti 60 posto izvoza, što smatram velikim uspjehom u ovim teškim vremenima - kaže naša nagrađivana poduzetnica koja je u svojoj karijeri primila više od 50 nagrada i priznanja za uspješan poduzetnički rad. Nekoliko puta proglašena je poduzetnicom godine, tri puta je dobila nagradu za životno djelo, bila je Žena godine, a u Srbiji je osvojila nagradu Dama godine u regiji. Dobitnica je nagrade za inovacije “Dobar san za zdrav život”. Bavi se i humanitarnim radom, pa je više od 700 madraca donirala preko Crvenog križa nakon poplava u Gunji, podržava rad brojnih udruga i vjerskih zajednica, a često pomaže i potrebitima. Smatra da je osjećaj za lokalnu zajednicu iznimno važan, pa je tako pokrenula i nove investicije u svom rodnom gradu te ozbiljno zakoračila - u “turističke vode”.

Zaokružena priča

Uz otvorenje Ribnjaka u Črečanu u Međimurskoj županiji prošle godine, ovog proljeća vrata bi trebao otvoriti njezin hotel Bernarda u Varaždinskim Toplicama. Riječ je trenutno o najvećoj privatnoj investiciji u turizam na području Varaždinske županije vrijednoj gotovo 50 milijuna kuna. Radovi na hotelu s četiri zvjezdice su u finalnoj fazi, a prvi gosti očekuju se ovog ljeta.

fddaaa.jpg

- Hotel će imati 27 soba, dijelom i uz kvalitetnu fizikalnu terapiju koju omogućuje toplička termalna voda. Uz nekoliko sauna, slanu sobu i masaže, hotel će imati vanjski i unutarnji bazen, a uz smještajne kapacitete u našem pansionu Bernarda nova zaokružit ćemo priču na ukupno 60 soba i 130 ležajeva - kaže Cecelja.

No nije ovo njezin prvi iskorak u turizam. Već nekoliko godina poznata poduzetnica u hrvatskom lječilištu ima restoran i pizzeriju, a pokrenula je i biodinamičku proizvodnju hrane.

daaa.jpg

Autohtono, sezonsko i domaće glavna su misao vodilja, a na zemljištu u Čazmi uzgaja meso, povrće, voće i ljekovito bilje po načelima biodinamičke proizvodnje. Zahvaljujući ribnjaku u Črečanu ima vlastitu slatkovodnu ribu. U centru Varaždinskih Toplica nalazi se i Pizza-pasta-burger bar Bernarda, u čijoj ponudi je i tijesto izrađeno s termalnom vodom, a osim pizze i tjestenine, mogu se kušati i ukusni domaći hamburgeri. Ne smijemo zaboraviti i slastice koje nastaju u vrijednim rukama Vedrana, ugodne oku i nepcu. Kvaliteta proizvoda i ponuda restorana prepoznata je i na razini Hrvatske, pa je tako restoran Bernarda drugu godinu zaredom ušao je u 100 najboljih restorana u Hrvatskoj.

geeafafa.jpg

Označeno u