ŠKOLA STRANIH JEZIKA – ŽIGER: spoj tradicije, kvalitete i moderne tehnologije u nastavi

VV | 14.1.2022. u 12:59h | Objavljeno u Sponzorirano

ŠKOLA STRANIH JEZIKA – ŽIGER: spoj tradicije, kvalitete i moderne tehnologije u nastavi stranih jezika, hrvatskog za strance i ALOHA mentalne aritmetike! UPISI U TIJEKU!

Škola stranih jezika – Žiger, lider u poduci stranih jezika već 32 godinu, ponovno otvara svoja vrata! Trenutno su u tijeku upisi u programe učenja stranih jezika, hrvatskog jezika za strance te ALOHA mentalne aritmetike za najmlađe!

 S._Vraza_37_VARAZDIN_1.jpg

Prva privatna škola stranih jezika u Hrvatskoj od sada se nalazi i u strogom centru IVANCA, na adresi R. Rajtera 2! Prijavite se i osigurajte svoje mjesto u jednoj od naših jezičnih grupa!

UPISI U TIJEKU: KOJI JEZICI SE MOGU NAUČITI U ŠKOLI ŽIGER I GDJE?

Uz standardnu ponudu jezika koji uključuju engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, ruski, poljski, slovenski te švedski valja spomenuti i redovite grupe hrvatskog jezika za strance te ALOHA mentalnu aritmetiku za djecu. Nastava uživo se održava na više lokacija u Varaždinu i Ivancu, a možete se priključiti i nekoj od online grupa!

Skola_Ziger_-_o_nama_1600_x_900_px.jpg

Prijavite se još danas: 042 330 385 / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ONLINE PRIJAVA

ŠKOLA STRANIH JEZIKA – ŽIGER: GARANCIJA KVALITETE S POKRIĆEM!

Škola Žiger poznata je po spoju tradicije, kvalitete i moderne tehnologije u nastavi stranih jezika, hrvatskog za strance, govorništva i ALOHA mentalne aritmetike.

U čemu je tajna uspjeha jedne od vodećih ustanova za strane jezike u sjevernom dijelu Hrvatske i šire? U nastavku saznajte kako je Škola Žiger narasla od male škole do najprepoznatljivijeg brenda i sinonima za kvalitetno učenje stranih jezika ne samo diljem Varaždinske županije već i cijele Hrvatske!

STRUČAN NASTAVNI KADAR KAO KLJUČ USPJEHA!

Kontinuirano usavršavanje nastavnika kroz sudjelovanje na konferencijama i Erasmus+ projektima, održavanjem radionica na stručnim skupovima HUPE, KDV te konferencijama Zajednice za strane jezike kod HGK, kao i vlastiti interni program usavršavanja nastavnika način je na koji Škola Žiger osigurava vrhunsku uslugu i optimalne rezultate. Ne smijemo zaboraviti da polaznici Škole Žiger visoko cijene njenu profesionalnost, topli pristup nastavnika, prilagođavanje svakoj dobnoj skupini i umijeće motiviranja polaznika. Više na:

HUPE 2021
• Kako postati boljim nastavnikom?

FOTOGRAFIJE_ZA_WEB_-_SSJZ_Facebook_Post_YouTube_Thumbnail_1600_x_900_px_1.jpg

VERIFICIRANI PROGRAMI – UŽIVO ILI ONLINE!

SSJZ_-_ONLINE_NASTAVA_1600_x_900_px.jpg

Škola Žiger 2009. godine je kao jedna od prvih u Hrvatskoj verificirala programe općeg i poslovnog engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, ruskog, hrvatskog, nizozemskog, slovenskog, švedskog i poljskog jezika!

S obzirom na epidemiološku situaciju, Škola Žiger sve programe nudi u online varijanti, a bez obzira na to kako pohađate nastavu, online ili uživo, po završenom stupnju stječete jednako vrijedne svjedodžbe s pravom javnosti, a položeni stupanj može se unijeti u e-radne knjižice.

Upišite online program u Školi Žiger već danas: PRIJAVITE SE!

ISPIT ZA STALNI BORAVAK – HRVATSKI ZA STRANCE

Za strance i poslodavce koji zapošljavaju strance u ponudi je hrvatski za strance. Škola Žiger ovlaštena je izdavati Potvrde u svrhu izdavanja dozvole stalnog boravka ili državljanstva.

ALOHA MENTALNA ARITMETIKA ZA DJECU

ALOHA program namijenjen je djeci od 4 do 13 godina i na zabavan način potiče razvoj mozga. Kroz ALOHA program djeca uče mentalnu aritmetiku (računanje napamet) koristeći abakus čime razvijaju analitičke i kreativne sposobnosti, napreduju u učenju, pamćenju te izuzetnu sposobnost pažnje i koncentracije!

WEB_-_SSJZ_1600_x_900_px_1.jpg

Na nastavi ALOHA mentalne aritmetike kombiniramo vježbe mentalne aritmetike s edukativnim i zabavnim aktivnostima pa tako djeca ostvaruju napredak ne samo u matematici već u svim školskim predmetima.

SUVREMENA TEHNOLOGIJA U NASTAVI - SPOJ TRADICIJE, KVALITETE I TEHNOLOŠKE INOVACIJE

Škola Žiger uspješno je privela kraju EU projekt 'Poboljšanje kvalitete usluge kroz IKT u nastavi i poslovanju' čime su svim polaznicima omogućili zanimljiviju i efikasniju nastavu u skladu s modernim tehnološkim zahtjevima. Rezultat su motiviraniji polaznici koji brže stječu znanja stranih jezika na jedan inovativan, zanimljiv i kreativan način.

Ovim projektom Škola Žiger opremila je učionice novim laptopima, pametnim pločama i ekranima, robotima Cubetto, Ozobot i Sphero Bolt te iPad-ima s dodacima Osmo Genius i Osmo Coding.

WEB_-_SSJZ_1600_x_900_px.jpg

WEB_-_SSJZ_1600_x_900_px_2.jpg

Više na: Suvremena tehnologija - Primjeri iz nastave

DOKAZ IZVRSNOSTI: ŠKOLA ŽIGER = EAQUALS ŠKOLA!

New_Picture.jpg

Škola Žiger 2001. godine podvrgnula se vanjskom vrednovanju kvalitete EAQUALS-a, međunarodnog udruženja kvalitetnih škola stranih jezika te stekla status akreditiranog člana, u društvu svega 140 europskih i svjetskih najvećih škola. Kako bi usluga konstantno ostala na vrhunskoj razini, provjera kvalitete se ponavlja svake četiri godine, a Škola Žiger je na zadnjoj inspekciji postigla izvrstan rezultat u svih 12 područja provjere, dok je 10 od njih proglašeno područjima izvrsnosti, čime je Škola Žiger nadmašila EAQUALS-ove standarde.

Uz to, Škola Žiger jedina u Hrvatskoj izdaje međunarodne EAQUALS svjedodžbe, a nositelj je i znaka Hrvatska kvaliteta u poduci stranih jezika.

CAMBRIDGE ISPITI

Škola Žiger već dugi niz godina priprema kandidate za Cambridge ispite sa stopostotnom prolaznosti. U 2021. godini svih 34 kandidata uspješno je položilo Cambridge ispite!

 New_Picture_1.jpg

UPIŠITE ŠKOLU S POKRIĆEM,
UPIŠITE ŠKOLU STRANIH JEZIKA – ŽIGER!
PRIJAVITE SE
Stanka Vraza 37, Varaždin
Ivana Trnskog 19, Varaždin
Rudolfa Rajtera 2, Ivanec
www.skolastranihjezika.ziger.hr

FB_COVER_-_naslovnica_BOZIC_UPISI_1600_x_900_px_1.jpg

New_Picture_2.jpg

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci