Pripreme za jesen kreću uz Lumini shopping fest Foto: Pixabay

Pripreme za jesen kreću uz Lumini shopping fest

Sponzorirani članak | 15.9.2021. u 12:12h | Objavljeno u Sponzorirano

Modni brendovi najavljuju uzbudljivu modnu jesen uz dolazak novih kolekcija, a to je samo jedan od razloga zašto se veselimo dolasku malo hladnijih dana. Tu je i divna priroda, lišće koje svojim bojama uokviruje krošnje drveća, onaj dobar osjećaj kad u sumrak šetamo po mirnim ulicama razmišljajući o planovima čiju smo realizaciju odgodili preko lijenog ljeta.

Klinci su krenuli u školu i sve je nekako ubrzanije. Prvi polasci u vrtić, prvi samostalni odlazak u školu, pisanje domaćih zadaća, odlazak na sportske aktivnosti ili igranje s prijateljima i onda, kad se svi skupite za obiteljskim stolom, pričanje o dogodovštinama koje su taj dan proživjeli. Ah, taj miris nostalgije i jeseni već su u zraku...
.
Ove godine pripreme za jesen kreću uz Lumini shopping fest! Od 17. do 19. rujna uživajte u opuštenoj i sigurnoj kupovini u vašoj omiljenoj shopping destinaciji jer super vikend popusti u čak 23 trgovine centra Lumini čekaju samo na vas!

Savršen je trenutak za obnoviti jesensku garderobu za cijelu obitelj i iskoristiti odlične pogodnosti jer jesen donosi najbolji Lumini shopping fest!

Za sve naše posjetitelje, pripremili smo i malo iznenađenje! Sve koji su potrošili minimalno 100 kuna, čeka predivna Lumini platnena vrećica! Pronađite šareni zidić s vrećicama kod info pulta, pokažite nam račun od 17. do 19. rujna u vremenu od 11 do 19 i ponesite kući svoju novu stylish vrećicu. *ponuda vrijedi do isteka zaliha

Sve popuste i pogodnosti pogledajte ispod:

 SHOPPING_FEST_RUJAN_KV_ZF.jpg

Iskoristite i pogodnosti za sve članove Lumini cluba koje traju do kraja rujna. Detalje provjerite na LINKU.

Vidimo se u Trgovačkom centru Lumini!

I ne zaboravite, ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.