Pozdravite ljeto uz ludo dobar Lumini shopping fest Foto: Pixabay

Pozdravite ljeto uz ludo dobar Lumini shopping fest

Sponzorirani članak | 18.6.2021. u 08:41h | Objavljeno u Sponzorirano

Od 18. do 20. lipnja čekaju vas odlični popusti u Trgovačkom centru Lumini

Nakon promjenljivog proljeća, napokon nam je stiglo dugo, toplo ljeto! Znamo da ste do nedavno razmišljali je li pravo vrijeme za zaboraviti na deblje jakne koje i dalje vise na vješalicama. Znamo, jer je to bila misao koja je i nas pratila... Ali sada je došlo ljeto i donijelo najbolje popuste za opremiti se od glave do pete!

Od 18. do 20. lipnja pridružite nam se u pozdravu ljetu i pripremite se za ludo dobre vikend popuste koje donosi još jedan Lumini shopping fest!

Uz super pogodnosti, pripremili smo i nagradni natječaj 'Dugo, toplo ljeto' koji će vas svake srijede - od 21. lipnja pa sve do 21. kolovoza – 'prikovati' za Facebook stranicu Lumini - shopping centar nove generacije jer najbrži prst može osvojiti poklon bon od 1000 kuna.

pexels-adrienn-1458336.jpg(Foto: Pexels)

Što morate napraviti? Nije ništa komplicirano ?. Pratite objave Facebook stranice Lumini - shopping centar nove generacije i pokušajte biti prvi koji će točno odgovoriti na jednostavna pitanja o centru Lumini. Primjerice, znate li koje su glavne boje centra Lumini? Ako ne, brzo na web stranicu Trgovačkog centra Lumini jer se svi odgovori nalaze na njoj!

SHOPPING_FEST_LIPANJ_KV.jpg

Čekamo vas u centru Lumini s najboljim popustima za pozdrav ljetu!

Lumini shopping fest je THE best!

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.