Otvoren Pilates studio M - reformer pilates nudi mnoge benefite

vv | 7.5.2024. u 12:31h | Objavljeno u Sponzorirano

Ovog mjeseca Varaždin je  postao bogatiji za jedinstvenu ponudu u području fitnessa i zdravlja. Otvoren je prvi reformer pilates studio u gradu "Pilates studio M" koji obećava transformaciju kako tjelesnog tako i mentalnog zdravlja svojih posjetitelja. Reformer pilates, metoda vježbanja koja koristi specijalizirani stroj – reformer, prvi puta je dostupna našim sugrađanima zahvaljujući ambicioznoj trenerici s bogatim međunarodnim iskustvom, Maji Pranjić.

Svoju sportsku karijeru izgradila je kao karate reprezentativka Hrvatske, osvojivši brojne medalje na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Snažna, posvećena i motivirajuća, Maja koristi svoje bogato iskustvo kako bi svakom vježbaču pružila osobnu pažnju i razumijevanje, fokusirajući se na cjelokupnu transformaciju kroz reformer pilates.

Osim što je stručnjak za pilates, Maja je također završila studij forenzičke psihologije na UCC u Irskoj i izgradila uspješnu karijeru kao nail tehničarka i edukatorica. Njezino multidisciplinarno znanje omogućuje joj jedinstven pristup koji kombinira fizičko vježbanje s mentalnim blagostanjem.

Reformer pilates nudi mnoge benefite u odnosu na tradicionalne metode vježbanja. Ova metoda omogućava detaljnije i preciznije izvođenje pokreta, što rezultira boljom posturom, većom fleksibilnošću te jačanjem mišića bez nepotrebnog opterećenja zglobova.

- Naš novi studio nudi pet različitih programa, od programa za početnike do onih naprednih, prilagođenih za sve vrste vježbača. Bez obzira na vašu trenutnu fizičku kondiciju ili prethodno iskustvo, Maja je spremna da vam pomogne da  svoje zdravstvene i fitness ciljeve podignete na novi nivo. Pozivamo vas da dođete s prijateljicom ili partnerom i zajedno iskusite prednosti reformer pilatesa te ostvarite popust od 10% za treniranje u paru - istaknula je Pranjić.

- Za dodatne informacije, slobodno nam se obratite ili posjetite naš studio. Ne propustite priliku da budete među prvim korisnicima ovog revolucionarnog načina vježbanja u Varaždinu - zaključila je.

Pilates studio M se nalazi na adresi Trenkova ulica 50 u Varaždinu, a za rezervacije nazovite na broj 095 321 2103 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Galerija slika