Obiteljska Lumini srijeda donosi TOP ponude u čak 20 trgovina Foto: Unsplash

Obiteljska Lumini srijeda donosi TOP ponude u čak 20 trgovina

Sponzorirani članak | 12.7.2021. u 10:39h | Objavljeno u Sponzorirano

Uz toplo vrijeme, sparine i poneko osvježenje u obliku ljetnog pljuska, srpanj nam je donio i uzbudljiva ljetna sniženja. Ako još niste proveli dan u hladnom, klimatiziranom prostoru svoje omiljene shopping destinacije, gledajući u izloge, razmišljajući što vam još treba za ovo ljeto, uz kratku pauzu na kavi, onda je idealno vrijeme da spojite ljetna sniženja i odlične ponude koje i ovaj mjesec sa sobom donosi Obiteljska Lumini srijeda.

Kao što već sigurno znate, svaka druga srijeda u mjesecu rezervirana je za najbolji obiteljski shopping u centru Lumini! 14. srpnja čekaju vas TOP ponude u čak 20 trgovina gdje će svaki član obitelji pronaći nešto za sebe – od onog najmlađeg pa do onog najstarijeg!

Radujemo se vašem dolasku jer smo zaista pripremili brojna iznenađenja koja ne želite propustiti!

Sve popuste i pogodnosti pogledajte ispod:

Lumini.jpg

Cijeli srpanj traju i pogodnosti za sve članove Lumini cluba koje možete pogledati na LINKU, a ako još niste član, bez brige! Svratite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21 sati i odmah ćete dobiti svoju karticu.

Svake srijede pratite našu Facebook stranicu Lumini - shopping centar nove generacije jer traje nagradni natječaj 'Dugo toplo ljeto' u kojem svaki tjedan do 21. kolovoza možete osvojiti poklon bon od 1000 kuna! Sve detalje potražite na LINKU.

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Vidimo se u centru Lumini!

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.