Najsuvremenija laboratorijska dijagnostika od sada i u Varaždinu Foto: Poliklinika Analiza Varaždin

Najsuvremenija laboratorijska dijagnostika od sada i u Varaždinu

VV | 15.3.2023. u 08:04h | Objavljeno u Sponzorirano

Varaždinci više ne moraju putovati u Zagreb kako bi obavili najmodernija laboratorijska testiranja

Varaždin je dobio svoj prvi privatni laboratorij. Poliklinika Analiza Varaždin otvorena je početkom ožujka, a visoko specijalizirane laboratorijske usluge od sada se mogu obaviti radnim danima u blizini varaždinske bolnice. Poliklinika Analiza već ima laboratorije u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dugopolju, Šibeniku i Zadru. Novootvoreni je laboratorij u Varaždinu već deveta poslovnica Poliklinike Analiza, što je čini najvećim lancem laboratorija u Hrvatskoj.

Poliklinika Analiza uz svakodnevne testove poput krvne slike, jetrenih enzima, šećera u krvi, bubrežnih pokazatelja, hormona i tumorskih markera, nudi i moderne visoko specijalizirane testove poput testova intolerancije na hranu, najširih panela alergijskih testova iz krvi, mikrobioma, genetskih testova, testova očinstva, testova za onkološke bolesnike, testova metaboličkih i autoimunih bolesti, preosjetljivosti na metale i minerale u kosi, kao i brojne druge.

- S obzirom na to da značajan broj naših klijenata dolazi s područja Varaždinske i Međimurske županije, kao i na činjenicu da upravo iz tih županija dolazi veliki broj upita za posebne usluge koje nudimo, htjeli smo svojim korisnicima pružiti još bolju i kvalitetniju uslugu. Upravo iz tog razloga odlučili smo otvoriti laboratorij u Varaždinu, odmah pored Opće bolnice, kako bismo bili što dostupniji korisnicima. Otvaranjem prvog privatnog laboratorija u Varaždinu želimo doprinijeti kvaliteti zdravstvene usluge na području Varaždinske županije i okolnih županija koje gravitiraju Varaždinu - rekao je Marin Bosotina, osnivač i ravnatelj Poliklinike Analiza.

Radno vrijeme Poliklinike Analiza u Varaždinu je radnim danom od 07:00 do 15:00 sati na adresi Janka Jurkovića 2A.

Poliklinika Analiza je osnovana 2001. godine kao dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista nakon obavljene laboratorijske dijagnostike, poslovne jedinice diljem Hrvatske, baš kao i dugogodišnja tradicija pružanja visokokvalitetnih usluga, izdvajaju Polikliniku Analiza kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva. U 2022. godini Poliklinika Analiza je imala 180 tisuća klijenata.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.poliklinika-analiza.hr ili zatražite slanjem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te putem telefona na 01 2099 880.

Galerija slika