LUNOS Uvjerite se u kvalitetu njemačkih decentraliziranih ventilacijskih sustava

VVM | 26.3.2024. u 10:43h | Objavljeno u Sponzorirano

Svatko tko gradi ili obnavlja svoj životni prostor želi da mu dom bude oaza blagostanja.

Centralni sustavi su stvar prošlosti i zamjenjuju ih decentralizirani sustavi. Decentralizirani ventilacijski sustav s rekuperacijom zapravo je sličan centralnom, s tom razlikom što ga je, u odnosu na potonji, znatno lakše ugraditi. LUNOS, kao najbolji decentralizirani sustav u Europi, jeftiniji je, tiši, energetski učinkovitiji, niži su operativni troškovi i ne trebaju ventilacijske kanale koje je potrebno čistiti!

Sve više ljudi izabire stanove u novogradnji ili adaptira stare stanove i kuće kako bi dobili što učinkovitu izolaciju prostora i time postigli uštede na energentima. Ali nakon što poboljšaju uvjete stanovanja, koji im s jedne strane donose energetsku učinkovitost kroz novu izolaciju, fasadu ili stolariju, s druge strane nastaju drugi problemi. Prostor se na taj način gotovo hermetički zatvorio i zabrtvio te više nema protoka tj. cirkulacije zraka. Osim ustajalog zraka, stvaraju se uvjeti za povećanu kondenzaciju te nastanak vlage i plijesni. Ugradnjom ventilacijskog sustava taj se problem riješava doslovce preko noći jer ventilacija omogućava 24-satnu cirkulaciju zraka i time se onemogućava stvaranje vlage.

Lunos.jpg

LUNOS - Ventilacijski sustav bez konkurencije

Kad ne osiguramo dovoljno ventilacije u našem domu, dolazi do katastrofe. Od povećane vrijednosti CO2 u prostoru, nedostatak kisika, zdravstveni problemi, loša kvaliteta zraka u prostoru općenito i sve skupa utječe na kvalitetu života. Te posljedice postaju još izraženije tijekom godina boravka u takvim prostorijama. S druge strane, oni koji se odluče na sustav ventilacije bilježe veliki napredak u kvaliteti života.

Na hrvatskom tržištu LUNOS uspješno posluje preko dvije godine, a na slovenskom i više od 20 godina. Tehnički podaci za Lunos sustave dokazuju superiornost visokokvalitetnog njemačkog proizvoda koji se stalno usavršava i cjenovno je vrlo pristupačan, a pogodan je za novogradnju i adaptaciju. Obratite nam se s povjerenjem!

Nagrada za najbolji dizajn

Best Award 2016 – Lunos je postao najbolji ventilacijski sustav u Europi. U ovom trenutku decentralizirani Lunos sustavi koriste više od 50% manje energije za vlastiti rad od centralnih sustava, tiši su i jeftiniji već u smislu ulaganja, nemaju troškove održavanja i imaju dulji životni vijek od centralnih sustava. Njihova dodatna prednost je i poseban filter za pelud, što je idealno rješenje za alergičare.

Za više informacija posjetite web stranicu www.lunos-hrvatska.com ili nazovite 01-481-6581.

Lunos2.jpg