LUNOS S nama se lakše diše!

VVM | 13.2.2024. u 10:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Sustav radi na način da ventilatori odvode ispušni zrak prema van preko ventilacijskih okna, a svježi zrak ulazi u prostorije kroz zidne ulazne jedinice.

Lunos Hrvatska ekskluzivni je prodajni zastupnik renomiranog proizvođača decentraliziranih sustava ventilacije Lunos iz Njemačke. Na hrvatsko tržište dovode inovativne, učinkovite i provjerene sustave za ventilaciju koji osiguravaju sigurnu, ekonomičnu i zdravu kulturu življenja te istovremeno nude trajno rješenje za sve poteškoće sa suvišnom vlagom i plijesni. Bilo da se radi o novogradnjama ili adaptacijama starijih zgrada, u svim slučajevima Lunos ventilacijski sustavi će se pokazati kao prikladno rješenje. Sustav radi na način da ventilatori odvode ispušni zrak prema van preko ventilacijskih okna, a svježi zrak ulazi u prostorije kroz zidne ulazne jedinice. Time ćete postići optimalnu razinu vlage u prostorijama, spriječiti stvaranje zidne plijesni, kondenzacije i neugodnih mirisa te poboljšati kvalitetu života sebi i svojoj obitelji.

Lunos decentralizirani sustav ventilacije osigurava dovod svježeg zraka u vaš dom dok se svi prozori i vrata mogu zatvoriti i time uštediti energiju koja bi se gubila izlaskom topline. Sustav automatski kontrolira i održava optimalnu razinu vlage i CO2 unutar doma te se time postiže kvalitetan zrak. Znamo da svježina, odgovarajuća vlažnost i pravi omjer CO2 i kisika jačaju imunološki sustav. Kvalitetan zrak spriječava stvaranje vlage, plijesni, kondenzacije i neugodnih mirisa te poboljšava kvalitetu života.

Lunos6.jpg

Decentralizirani ventilacijski sustav s rekuperacijom zapravo je sličan centralnom, s tom razlikom što ga je znatno lakše ugraditi. LUNOS, kao najbolji decentralizirani sustav u Europi, jeftiniji je, tiši, energetski učinkovitiji, niži su operativni troškovi i ne trebaju ventilacijske kanale koje je potrebno čistiti! Na hrvatskom tržištu uspješno poslujemo preko dvije godine, a na slovenskom i više od 20 godina. Tehnički podaci za Lunos sustave dokazuju superiornost visokokvalitetnog njemačkog proizvoda koji se stalno usavršava i cjenovno je vrlo pristupačan. Pogodan je za novogradnju i adaptaciju.

Nagrada za dizajn Best Award 2016

Lunos je 2016. godine osvojivši nagradu za dizajn Best Award postao najbolji ventilacijski sustav u Europi. U ovom trenutku decentralizirani Lunos sustavi koriste više od 50% manje energije za vlastiti rad od centralnih sustava, tiši su i jeftiniji već u smislu ulaganja, nemaju troškove održavanja i imaju dulji životni vijek od centralnih sustava. Njihova dodatna prednost je i poseban filter za pelud, što je idealno rješenje za alergičare.

Za besplatan izvid ispunite kontakt obrazac na www.lunos-hrvatska.com ili nazovite 01 4816 581 tijekom radnog vremena.

FB_News_maj23_002.png