LUNOS Prodišite punim plućima!

VVM | 21.11.2023. u 10:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Lunos ventilacijski sustav je efikasno, dugoročno rješenje protiv ustajalog zraka, vlage i plijesni u svakom prostoru.

Svakodnevno prozračivanje prostorija je od iznimne važnosti kako bi zrak bio kvalitetan te kako bi se izbjegla visoka vlažnost. Zbog aktivnog načina života, u praksi je gotovo nemoguće svaka dva sata otvarati prozore i pravilno provjetravati stambene prostore. U tu svrhu netko bi trebao biti cijeli dan kod kuće. Osim toga, na taj način se povećavaju troškovi jer jednim provjetravanjem gubimo više toplinske energije nego radom ventilacijskog sustava u 24 sata. Stalni dotok svježeg zraka možete postići upravo ventilacijskim sustavom Lunos.

Ekonomično i zdravo rješenje

Ako imate zagušljiv, ustajali zrak koji se manifestira osjećajem slabosti i glavoboljama te se često osjećate loše – vaše probleme tj. uzroke problema riješit će ventilacijski sustav Lunos. Noviji stanovi i kuće građene su u skladu s važećim propisima u građevinarstvu za stambenu izgradnju s posebnom pažnjom na uštedi energije; što znači da imaju dobro izoliranu ovojnicu zgrade i kvalitetne nepropusne prozore i ulazna vrata. S jedne strane, s ime se postigla energetska učinkovitost koja je i bila cilj, ali s druge strane takvi stanovi i kuće jednostavno “ne dišu”. Takva gradnja i sve kvalitetniji materijali onemogućuju protok zraka koji je nužan da bi se prostor kvalitetno prozračio.

pexels-andrea-piacquadio-3887608_1.jpg

Učinkovit i moderan dizajn

Naknadna instalacija ventilacijskog sustava donedavno je bila izazovna i skupa, a sada je sama montaža jednostavna, brza i gotovo bez prašine prilikom ugradnje. Može se ugraditi i na starogradnje i novogradnje. Lunos ventilacijski sustav je učinkovito i trajno rješenje za problem ustajalog zraka te visoke vlažnosti u vašem stambenom prostoru. Sustav automatski kontrolira i održava optimalnu razinu vlage i CO2 unutar doma te se time postiže kvalitetan zrak. Znamo da svježina, odgovarajuća vlažnost i pravi omjer CO2 i kisika jačaju imunološki sustav. Kvalitetan zrak spriječava stvaranje vlage, plijesni, kondenzacije i neugodnih mirisa te poboljšava kvalitetu života.

Bolji životni uvjeti

Glavne prednosti rekuperatorskog sistema Lunos:

24- satna ventilacija svih prostorija bez otvaranja prozora i time gubitka topline

Antialergijski filteri onemogućavaju ulazak alergena izvana (pelud, prašina, grinje)

Odvod lošeg, ustajalog zraka i istovremeno dotok svježeg, pročišćenog zraka u cijelom prostoru

Održavanje optimalne razine vlažnosti- izbacuje suvišnu vlagu te spriječava nastanak plijesni

Ušteda energije 30 %; gubitak topline je minimalan jer nema potrebe za otvaranjem prozora ili vrata

Za besplatan izvid ispunite kontakt obrazac na www.lunos-hrvatska.com ili nazovite 01 4816 581 tijekom radnog vremena.

Lunos7.jpg